Reklama

Reklama

Picard má podezření na spiknutí na vysoké úrovni Federace, když je nalezen vůdce teroristů. (SkyShowtime)

Recenze (6)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejzajímavějších TNG postav vůbec po1. A naštěstí ne naposledy. Též po1. Bajorané a jejich životní příběh, na kterém vyrostla v podstatě celá DS9. Vždycky mě bude sejřiti, že Forbesová odmítla roli místo Kiry (nic proti ní, ale Ro je prostě Ro) v DS9 z důvodů, že chce rozvíjeti svou kariéru a ne zůstati ´´navždy´´ ve ST. A když se tak dívám na tu její superkariéru po TNG, tak jí mohu vzkázati, že to bylo hodně debilní rozhodnutí. No, někdo má holt velké plány a ono prd. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Enterprise opäť "namočená" v konflikte nejakej cudzej rasy. Zachraňuje to zápletka so sprisahaním, akčne nabudení Kartasiánci a aspoň na chvíľu závan scén v exteriéri. Postava Ro mi neprišla dvakrát sympatická a pre seriál úplne zbytočná, takže s Piccardom vôbec nesúhlasím - žiadna hanba pre Federáciu. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ro Laren je sympatická už tím, jak negativně k ní přistupují někteří členové posádky Enterprise, zejména Ryker, který se chová jako úplný idiot (koneckonců to v jeho případě není poprvé a bohužel ani naposled). Mimochodem, Worfa by si kvůli šerpě asi buzerovat netroufl:-) ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Politikaření, pořádný náhled na slavnou Hranici Federace (konečně někdy taky...), nějaká šmela a morální pointy... na nějaké 4* by to asi dalo i tak. Díl nicméně táhne, jak název napovídá, excelentně zahraná Ro. A je velká škoda, že herečka odmítla DS9, protože tahle postava působí o dost zajímavějc, než hysterická a nábožensky fanatická Kira (jakože ne, že by Kira byla špatná postava, jen prostě Ro je od pohledu citelně lepší...) ()

Reklama

Reklama