Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (Cinemart)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

věř mi že já jeho prezidentování sleduji, velice pozorně a vím o hodně jeho krocích aaa mám v tom přehled. A ano za jeho působení sou akty násilí mnohem častější a agresivnější, určití lidé sou více troufalý a drzejší v určitých věcech, které si před tím nedovolili. Povolili se určité řetězy a určiti lidé, si toho hned všimli a začali dělat věci, které by za nikoho jiného třeba neudělali. Ale tohle neni jenom v USA, to je i tady, je to nálada a atmosféra ve společnosti. A ano zbrojařská loby, ta která podporuje Trumpha a on podporuje aneb zbraň do každé rodiny, do každé ruky, komukoliv, víc zbraní......to je větší zisk a pro lidi větší pocit bezpečí, vždyť ta zbraň je přece ochrání. Třeba před nějakým maniakem, co kolem sebe střílí že ? :) 

na příspěvěk reagoval rusty18

rusty18

rusty18 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Presne ..keď bola mass shooting za Obamu, stačilo keď sa rozplakal pred kamerami a na druhý deň bolo všetko ok..média ho poľutovali a šlo sa ďalej..

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak zajímavý je hlavně to, jak tu plácáš věci, který nemáš podložený a zakládají se jen na tvojí dojmologii. O Trumpově prezidentství nevíš zhola nic. Jen říkáš prázdný fráze. Problém není v tom, kdo je prezident, ale jak silná je zbrojařská loby. A ta byla v Americe silná vždycky a je naprosto jedno, kdo tam vládne. Problém bude obávám se o poznání složitější, než že by za všechno mohl Trump. Tohle je problém, kterej se táhne desetiletí.

na příspěvěk reagoval rusty18, Yoshitsune, Yoshitsune

rusty18

rusty18 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Trepeš hovadiny..Hromadné streľby boli vždy v USA...A čo ten moslimák, ktorý vystrielal tých ľudí v gay bare v Orlande??! Alebo ten čo postrielal iba bielych policajtov??!..Distrikty, ktoré májú pod palcom republikáni sú najbezpečnejšie, tie ktoré riadia demokrati sú diery..každá. Američani ich prezývajú SHIT-hole..Pred mesiacom som sa vrátil s Californie, takže viem o čom hovorím..Ty si tu neustále niečo dokazuješ a stále presadzuješ svoju pravdu, prostredníctvom nejakých článkov a nemáš na to dôkazy či fakty..Ja sa ani nečudujem, že tomu vrahovi z El Pasa preplo a vysrielal ludí..Odporúčam Ti ešte raz, návštív Californiu...tam keď prechádzaš máš plné gettá migrantov a bezdákov...Demokrati svojím vládnutím, nútia robiť z ľudí rasistov..Demokrati v USA sú najväčšia rakovina -absoútne nič pre bielych američanov -len menšiny, LGBTQ, migranti, zdražovanie, potraty ..všetko na úkor white working class- ved oni to zaplatia, však?..Si pozri štáty ako Minesota,CHicago .V Chicagu sa striela každý den a ani to už do novín nedavajú...berú to normálne. V USA čo som sa pýtal, ľudí tak keď striela niekde biely nafúknu to a omieľajú týždeň a keď čierny alebo nejaká menšina tak zatajujú........

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Uživatel rusty18 smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

1 - chceš důkazy ? podívej se na jeho prezidentské období, je to katastrofa za katastrofou a ano za jeho působení, si různé skupiny lidí, najednou dodali odvahy a kuráže a sou hlasití, agresivní a nebojí se použít násilí. Najednou se v lidech probouzí to nejhorší a Trump to jenom umocňuje.  2 - takže když je někdo registrovaný Demokrat, tak hned automaticky volí pouze lidi z demokratické strany, nemůže volit nikoho od Liberálů ? I kdyby mu ten Liberál byl sympatický a měl z větší části stejné názory jako on, tak ho nemůže volit protože je Demokrat........cha zajímavé.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

1) Na to, jestli je situace za Trumpa horší nemáš důkazy a už vůbec nemáš důkazy na to, že za to může jeho politika.

 

2) Střelec z Ohia byl registrovaný volič Demokratů, takže v prezidentských volbách zřejmě volil Hilary. Každopádně to byl demokrat a ne příznivec Trumpa, jak by se někomu líbilo.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Yoshitsune , Yoshitsune

Žádná společnost. Célé lidstvo je úplně špatně. Stačí se podívat kolem sebe. A ano, počítám do toho i sebe.

 

Co se týká toho článku, tak právě proto takové články nečtu. Tady jsem udělal jednu z mála vyjímek. Opět mě ty keci nepřekvapily.

Filmaří by se měly už konečně postavit za svoje filmy a nerušit jejich premiéry proto že je někdo debil a nechápe že film je jen film a ne nějaké navádění k dělání špatných věcí - už kolik desetiletí se řeší že hry podporují násilí a nevidím žádné zrušené hry protože by si vývojáři nasraly do gatí.

PS : nevím jestli je to konspirace ale u toho článku se mi nechce ukázat diskuze.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

to je pravda Trumph nikdy za nic nemůže, jen že za dobu jeho působení, mají střelecké asociace asi tolik volnosti, jako když rodiče na čtyři roky odjedou pryč a nadržený puberťák zůstane sám doma. Nicméně právě za působení Trumpha, sou tyhle hromadné střelby a otevřené násilí, častější, drzejší a mnohem víc agresivnější a brutálnější, než za jiného prezidenta. Ale ano vrah je vrah a udělal tu nejhorší věc co mohl, ale zatímco střelec z El Pasa je nácek, rasista a zastánce právě Trumpha, tak střelec v Ohiu měl podle všeho jiné důvody ke střelbě, než ten z El Pasa. A nikde neni řečeno, že to byl zastánce Hilary a i kdyby byl, změnilo by se tím něco, asi ne. Nicméně nebyl zastánce Hilary, takže nedělej hoax. Už bys mohl pochopit, že na mně tohle nepůsobí. 

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Stejně jako toho druhýho blba, co, zabil i svojí sestru, odsuzujou i demokrati, ačkoliv to byl volič Hilary. Za takovou střelbu nemůže Trump, to je poměrně velmi naivní představa, ale to, jaká je celkově společnost v USA.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

tak je fakt že v Japonsku se ke střelné zbrani, dostaneš těžko, ale myslíš že to odradí lidi od zabíjení ? Ha ! Nenech se vysmát, zatímco jinde po světě ještě běhali neandrtálci, tak Japonci už kuli železo a vyráběli zbraně, které předběhli svoji dobu a nikdy nevyjdou z mody. Jen si to představ, těch sečných, bodných a řezných zbraní, co Japonské ruce stvořili a to nemluvím o bojových umění. Já sem toho názoru, že lidské tělo je perfektní a dokonalá zbraň, takže asi tak :) 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

no jejich stažení filmu z kin, je celkem logický krok, asi nikdo nechce jít do kina na film, kde se lidi vraždí, hned po tom co jim lítali kulky nad hlavou.  Nemluvě o tom, že střelec, byl zastánce jak Trumpa tak i druhé dodatku, zbraň do každé rodiny a do každé ruky. Je tedy zvláštní, že ho odsuzují lidé, jenž hlásají zbraň pro každého a milovníci Trumpha. 

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Ou máj got. To jsou vážně dementi.

Ani se nedivím že tam občas někdo vezme zbraň a začne střílet. Tahle tupá společnost už by si měla přestat hrát na vyspělou společnost a přiznat že patří ještě pořád na stromy.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Kinder vajce kvôli bezpecnosti zakazu predavat, ale zbran si kupit mozete. Haleluja amerika.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

nash.

i tak by se v USA stříleli lidi dál. Střelnou zbraň tam můžeš koupit, hned vedle mražených jogurtů a nanuků. 

nash.

nash. (hodnocení, recenze)

A odteď už budou točit je sluníčkové filmy, kde se všichni lidičkové mají rádi a konají jen dobré a ještě lepší skutky... :-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Uživatel griph smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama