Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nic netušící šéfkuchař ze San Francisca se stává posledním ze starobylého rodu zabijáků, kteří jsou vyvoleni, aby tajemné síly Wu chránili před nepovolanými. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

těšil jsem se na solidní rubačku jakou byl třeba nedávno Warrior a bohužel jsem se jí nedočkal.Je tu sice Iko Uwais,který je většinou symbolem dobrého akčňáku a je tu i celkem dost poměrně slušných bojových scén,ale ta nadpřirozená omáčka okolo není zrovna funkční ani nijak extra záživná.Potenciál Wu Assassins rozhodně měli,ale byl absolutně promhrán a nevyužit...40% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Je prima, že když už t teda oficiálně vyšlo z módy, někdo pořád filmy o bojovém umění drží nad vodou. A myslím, že I. Uwais je ten nejlepší. Příběh ani postavy nejsou nijak extra originální, ale kouká se na to příjemně. Akce je skvělá a i když se dá vše tak nějak díl dopředu očekávat, baví. Průměrný akční výplach ,který je prostě sem tam potřeba. A K. Winnick to opět neskutečně sekne. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

WU assassins aj vďaka dobrému dabingu neodporúčam. Opravnené priemernejšie hodnotenie na csfd. Epizódy väčšinou v červených číslach. Súboje sú tu zvládnuté veľmi dobre ale o efektoch radšej nevravím nič. Nepáčil sa mi aj mix viacerých žánrov. To seriálu neprospelo, pozrieť sa to ale dalo. Netflix robil čo mohol ale o nejaký lepší seriál sa nejedná. 3* ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Na Iko Uwaise příliš mnoho nadpřirozena se strašně debilním scénářem a ještě debilnějším soundtrackem. Ale Martial arts přehlídka pěkná, hlavně v druhé polovině příběhu, ale ty "nadpřirozené" efekty jak z fantasy devadesátek byly pekelně otravné. Nemůžu se zbavit toho dojmu, že Iko patří do světa Serbuan Maut a jiných adrenalinových pecek, kde se nesnaží o debilní příběh. Tohle prostě bylo jak Xena s kvalitnějším bojovým systémem. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Začínalo to celkom dobre, hoci na môj vkus až príliš veľa postáv na rozbeh deja. Ale neskôr sa z toho stal akýsi čudný mišung, ktorý smerom ku koncu bavil čím ďalej tým menej. Jediné čo oceňujem boli vizuálne efekty a vzájomné súboje, ktoré neboli najhoršie. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

  • 1. série se natáčela od 13. srpna do 20. listopadu 2018 ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama