Reklama

Reklama

Teta

(seriál)
  • Rakousko Frankensteins Tante (více)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Sedmidílný slovenský seriál nás přivádí na zámek, kde žijí velmi podivní obyvatelé - strašidla. (Česká televize)

Recenze uživatele subic k tomuto seriálu (7)

Teta (1987) 

Teta Hana Frankensteinová přijede do městečka Frankensteinovo. Fenomenální a téměř dokonalý seriál mého dětství. Mladý Bolek Polívka v roli šíleného Frankensteina, Gerhard Karzel jako jeho výtvor, dál Flavio Bucci jako chlupatý vlkodlak, Viveca Lindfors jako hraběnka věčně s doutníkem a sklenkou cherry, Ferdy Mayne jako gróf Drákula (škoda že nikdy nehrál v žádné bondovce padoucha), Jacques Herlin jako sluha, Martin Hrebeň jako malý zrzavý pihatý Max, vodník co vypadal jako o hodně starší David Gilmour z Pink Floyd a hlavně ohromně sexy bohyně mladá lékárnice z městečka Barbara De Rossi. ()

Narození (1987) (E01) 

Ani tu hudbu, tu prostě nezapomeneš. Ale překvapilo mě, co už tam tenkrát hrálo známých tváří, Jakubiskovi asi nikdo neřekl ne. ()

Nevěsta (1987) (E03) 

A je to konečně tu, božská Barbara De Rossi konečně na scéně. ()

Křeslo (1987) (E04) 

Albert začal toužit po Kláře, vyrobil houpací křeslo ze dřeva pro 2 a donesl jí ho. Její matince se to sice nelíbí, ale důležité je, že jiskra už přeskočila. ()

Lev salónů (1987) (E05) 

Jaaaj Albert skončil v hospodě, kde se vylil jak váza. Jenže ještě před tím ho dovzdělali nejen v etiketě a teta ho poslala na námluvy do lékárny pod záminkou koupě žaludečních kapek pro ni. Je tu zatím asi nejvíc záběrů na kouzelný Halstatt. ()

Automobil (1987) (E06) 

A nakonec je ruka v rukávě. Albert totiž musel zachránit Kláru z prvního auta ve městečku, které si pořídil starost a jeho syn řídil tak, že by málem žuchli do jezera. ()

Svatba (1987) (E07) 

Tak a je tu svatba a všichni ze zámku se s někým spárují, dokonce i vodník. To by jednoho tak nějak skoro nudilo. Jenže co malej Maxik a baronka? Takže na samý závěr ta věta, nemôžem bez teba žiť, to jednoho prostě dojme. ()

Reklama

Reklama