Reklama

Reklama

Želví nindžové 2: Tajemství kapaliny

  • Česko Želví nindžové II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Díky záhadné tekutině je možné vytvořit nové zmutované tvory. Zlý Trhač je chce použít proti želvím nidžům. Mladý chlapec Keno rozváží pizzu. Při jedné rozvážce přistihne bandu lupičů, kteří kradou zboží. Jelikož dobře ovládá bojová umění, postaví se neohroženě proti nim, a než se vzpamatuje, má po boku tři želví nindži, s jejichž pomocí lupiče porazí. V téže době se probouzí k životu Trhač, který nindžům přísahá pomstu. Mezitím urychleně pokračuje likvidace odpadu na skládce podniku TGRI; právě tekutina, která odtamtud kdysi unikla, způsobila mutaci želv a krys a stále ještě ohrožuje vše živé. Profesor Jordan Perry už zlikvidoval prakticky všechny láhve, zbývá jen jedna jenomže ta se dostane do rukou Trhače a jeho pěšáků, Trhač navíc zajme i samotného profesora, jehož donutí, aby vytvořil další příšerné zmutované tvory, kteří by mu pomohli nindži zprovodit ze světa (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Už na Želvi nindža asi nebudu koukat tak, jako cca v 5 letech, když jsem na ně šel dokonce (!) do kina s tatínkem:). Přesto jsem je jako dítě miloval a i když jejich filmy nebyly ničím výjimečné, možnost sledovat zelenou čtveřici jak bojuje s Trhačem a dalšími neměla chybu. Z nostalgie jsou tedy 3* určitě dostatečným hodnocením. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "To bylo lehký." - "Jo... možná až moc lehký." - "Je to tu nějak klidný." - "Jo... možná až moc klidný." - "Hele, tamhle je Raph!" - "Jo... možná až moc Raph." Skvělé souboje a vtípky, které neurazí. 5* z nostalgie a za řemeslo. - 100%. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Dvojka se, na rozdíl od jedničky, nesnaží tvářit tak vážně a sérii to vyloženě prospívá. Celým filmem se nese "želví pohoda", toliko charakteristická pro seriál, a až absurdní komiksové finále je prostě dokonalé! (tak trochu mi připomíná přehnaný finiš druhého Robocopa). Druhý díl je díky svému pojetí podstatně zábavnější podívanou, než jakou nabídla vážná béčková jednička... ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Úzce navazuje na první díl. Naši čtyři hrdinové si mysleli, že už mají od Trhače nadobro pokoj. Zmýlili se! Trhač čistě náhodou objevuje kapalinu od TGRI, ze které vznikly želvy ninja. A pomocí ní stvoří zrůdy, které mají zničit naše želvy, Vždycky jsem měl sérii o želvých ninjách rád. Jako malý jsem si ji hodně pouštěl Ale pamatuji si, že druhý díl jsem měl vždycky o něco radši. Dnes vidím, že druhý díl má slabší příběh, ale na humoru vůbec nic neztratil.... ()

SkyCaptain 

všechny recenze uživatele

Určitě nejlepší díl, druhý díl se nebere tolik vážně a je v něm spousta zábavy a akce, vpodstatě všechno bylo vylepšeno - vzhled trhače a třísky, více vtipných hlášek, lepší scénář atd... především musím vydzvihnout perfektní finále v hudebním klubu a na molu, super, absolutně nechápu zdejší nízké hodnocení, pokud chcete vidět želvy v akci tak tohle je ta nejlepší volba... GO NINJA ! GO NINJA GO ! GO NINJA ! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení scény, kde jsou želvy chycené v síti a pádají na zem, si jeden z kaskadérů zlomil kotník. (JORDY)
  • Herec Ernie Reyes Jr., ktorý si zahral Kena, sa podieľal aj na prvom dieli z roku 1990 ako kaskadér. (donnie22)

Reklama

Reklama