Reklama

Reklama

Na společné večeři se sejde několik párů a po pár sklenkách se rozhodnou, že svoje telefony položí na stůl a všechny zprávy, vzkazy i telefonáty budou ten večer sdílet. Zprávy se přečtou nahlas, hovory budou nahlas. Vždyť o nic nejde, bude zábava. Jenže právě naši chytří a mobilní kamarádi o nás vědí úplně všechno, znají naše tajnosti, druhé životy, drobné lži, milenky i milence. Nevinná hra se nejdříve vyvíjí jako báječná legrace, pak ale začnou chodit zprávy, které se svými partnery či přáteli raději nesdílíte. Rozjede se série šílených situací a trapasů, někomu u stolu bude nepříjemně horko a brzo bude horko úplně všem. Odejdou domů partnerské páry, které přišly, nebo budou v jiném složení nebo budou po večeři všichni single? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (183)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie, ani nepamatuji kdy jsem se naposledy tolik zasmál. Lidi ruku na srdce, kolik lidí by tato hra také rozhodila? Myslím, že spoustu přátel a vztahů. Žijeme ve falešném světě plných podvodů, ale já osobně bych ho na stůl s přehledem dal, co má přítelkyně? Na to už odpověď neznám. 8/10 = 82% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Parta přátel se sejde u silvestrovské večeře a jako společenskou hru dají své mobily na stůl a přečtou a nahlas zatelefonují, vše co přijde. Jednoduchá německá komedie dle nějakého italského originálu, který dal vzniknout několik remakeů ( včetně toho, že se letos chystá i česká verze Známí neznámí ) Komedie od party z veleúspěšné Fakju pane učiteli, která je svižná, vtipná a když přejde do vážných poloh, tak je velmi dobře zahraná. Relativně komorní film se sedmi herci v jednom bytě, ale funguje velmi dobře a kdyby to netrvalo skoro dvě hodiny a mělo trochu víc uspokojivější konec, tak dám i pět hvězd. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Karoline Herfurth o tomto filmu na svých sociálních sítích postovala jako o život (ostatně jako o každém svém filmu), čímž ve mně vyvolala příjemná očekávání, protože ona je prostě výborná všude a každý film s ní je vždycky pecka. Což se potvrdilo i zde, hodně mi to sedlo, bavil jsem se u toho královsky, a možná se mi to líbilo dokonce víc než italský originál (a to jinak remaky nesnáším). Sice jsem nepochopil, proč jejího manžela musel hrát zase Elyas M'Barek (který ztvárnil jejího partnera i v trilogii Fakjů pane učiteli, kterou režíroval stejný režisér jako toto + objevuje se zde i Jella Haase, další herečka z Fakjů) - to jako odteď budou spolu už hrát navždy? Prostě nechápu. Každopádně film měl u domácího publika v Německu velký úspěch, kdy na něj do kin přišlo přes 5 milionů diváků, což je super a svědčí to o tom, že se prostě povedl. Dialogy zde sice jedou v pekelném tempu a člověk sotva stíhá číst titulky (dabovaná verze mě nezajímá) a celé to působí poněkud neživotně ateliérovým dojmem, ale jinak tomu osobně asi už nemám co vytknout a byl jsem z toho hodně nadšený. UPDATE 6.7.2021 - Po druhém zhlédnutí po roce jsem opět zjistil, že mě to hodně bavilo, i když už jsem hodně věcí znal dopředu. Karoline Herfurth je zde prostě vrcholně roztomilá a svůj komediální talent zde rozehrála naplno, a kupodivu se mi zde nově moc líbila i Jella Haase, která mě ve Fakjů trilogii moc nezaujala. Sice jsem si vědom, že si protiřečím, ale osobně se mi tenhle film skutečně líbí víc než italský originál, a současně ho považuji za zcela zbytečný, jako všechny remaky. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Všechno na dětech je krásné. Až na natržení hráze." Tak na tuhle hru musí mít člověk fakt koule. Asi každý má tajemství a někdy je dobře, že si je nechává pro sebe. Protože spousta lidí velebí upřímnost, ale málokdo ji umí přijmout a zpracovat. Tolik k filosofování. Téměř dokonalá tajemství je skvěle uchopený a propracovaný film, hodně dobře obsazený. Kdo by to byl řekl, že z Karoline, která si kdysi na hlavu natahovala kondom, vyroste tak sympatická a zajímavá herečka. Skvělá Jessica Schwarz. A z Jelly Haase se klube fakt hezká a sympatická herečka. Už dlouho jsem neměl po zhlédnutí filmu chuť si ho hned dát znovu. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Po origináli som v krátkom čase videl aj česko-slovenskú verziu a bol som spokojný, a tak som neodolal aj nemeckej. No a znovu som spokojný a sám sa čudujem, ako dokážem so záujmom pozerať znovu to isté. Asi to svedčí o kvalite predlohy a každý tvorca do toho dá niečo svojho, aj herci boli sympatickí, aj ten nový záver má niečo do seba. –––– Želali ste si niečo? – Aby to všetko bolo na niečo dobré. Aby pravda nebola zbytočná. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Po závěrečných titulcích následují nepovedené scény z filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama