Reklama

Reklama

Detektivové z Hollywoodu

  • USA Hollywood Homicide (více)
Trailer

VOD (1)

V hudebním klubu jsou zastřeleni členové raperské skupiny H2OKlick. Případ vyšetřuje postarší a zkušený detektiv Joe Gavilan a jeho mladý parťák K. C. Calden. Gavilan si bokem snaží polepšit realitním makléřstvím. Calden touží po kariéře herce a vyučuje tantrickou jógu. Zmíní se Gavilanovi, že jeho otec, také policista, byl kdysi zabit za podivných okolností při jedné z policejních akcí. Při vyšetřování v klubu policie najde stopy dvou střelců. Na místě také zůstala ležet diamantová náušnice. Gavilan s Caldenem zjistí, že o rapery se staralo vydavatelství Antoinea Sartaina. Sartain, který byl před časem ve vězení, si platí policisty v čele s Leroyem Wasleyem, aby ho chránili. Wasleyho podporuje Bennie Macko z vnitřního oddělení policie. Gavilan ho při vyšetřování jiného případu zesměšnil. Macko má důvod po něm jít. Gavilan také chodí s Ruby, jeho bývalou přítelkyní. Macko Gavilana obviní ze slučování fondů a z toho, že má nesrovnalosti v příjmech a výdajích. Calden najde v pitevně ohořelá těla dvou mužů. Jednomu z nich chybí náušnice. Pochopí, že vrazi jsou mrtví. Gavilan se doví, že při masakru z klubu utekl mladík, který si říká K-Ro. Skládal pro skupinu hudbu. Když navštíví Sartaina, ptá se po něm. Sartain, který již předtím nechal zabít oba dva vrahy z klubu, chce na Wasleyim, aby to s K-Ro vyřídil. Detektivové zjistí, že K-Ro se jmenuje ve skutečnosti Oliver R. a jeho matka byla známá zpěvačka. Oliver jim však utíká, ale nakonec ho dostihnou. Oliver tvrdí, že nic neprovedl. Jeho matka řekne detektivům, že rapeři byli u Sartainova vydavatelství, potom se chtěli osamostatnit, ale Sartain si nechával všechny peníze. Skupina ho chtěla žalovat a ukončit s ním smlouvu. Když se Gavilan s Caldenem vyptávají na Sartaina ve vězení, dozvědí se, že za ním chodil pravidelně Wasley, kterého podezřívali, že spolupracoval s drogovými dealery... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (181)

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Otrasný zážitok. Nemyslel som si, že Harrison Ford môže takto klesnúť. Neskutočná nuda, tragicky nefungujúci humor, príbeh na úrovni najslabších dielov CSI plný wtf odbočiek nedávajúcich zmysel. Obzvlášť debilné mi prišli bokovky hlavných postáv, kde jeden robí realitného agenta a druhý učí jogu a chce sa stať hercom. Toto sa takmer nedalo dopozerať, čisté utrpenie. 1/10 ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční film, ve kterém neuvidíte nic nového. Obsazení Harrisona Forda nebyla špatná volna, ale Josh Hartnett se na roli vůbec nehodí (škoda). Určitě film měl dobrý potenciál uspět, ale bohužel je tu málo hlášek, hlavní hrdinové nejsou nějací velký drsňáci a ani záporné postavy nejsou zrovna dvakrát charismatické. ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Harryson Ford není zrovna typ na komediální role. Snad vyjma Hvězdných válek. Tady byla ale jasná snaha konkurovat různým Bad Boys a podobným záležitostem. Jenže to by nesměl vypadat Josh Harnett jako naprostý jouda a cucák. Respektive pro tenhle film by to tak asi mělo být, ale těžko mu pak věřit toho sice mladého, ale drsného poldu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Strávil jsem tady víc času na hajzlu než ty ve službě." Když má polda hodně zkušeností, tak během vyšetřování vraždy stihne klidně prodávat domy i vyměňovat si tělesné tekutiny s manželkou šéfa inspekce. A když má druhý vyšetřovatel plnou vířivku nadržených jogínek, tak z toho asi vyleze hrozná kravina. Vylezla, ale mě to bavilo. Zejména scéna výslechu obou vyšetřovatelů mě pobavila tak, jak jsem si přál. A kdyby mě Joe a KC vzali do party, tak s nimi klidně půjdu vyšetřovat. Ale jestli se na mě vykašlou, tak si vezmu Gingko, abych si vzpomněl, kam jsem si dal Viagru. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Při sledování jsem si říkal, jestli tohle má Harrison zapotřebí.. jak já toho herce mám rád, tak věřte, že tahle role nepatří k jeho nejlepším... Ale abych nebyl až tak negativní, tak je třeba říct, že ke konci se to výrazně zlepšilo, takže mě to i "probudilo" z polospánku a sledoval jsem to s oběma očima otevřenýma... :-) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Seržant Joe Gavilan (Harrison Ford) má ako zvonenie na mobile melódiu z piesne "My Girl", zatiaľ čo detektív K.C. Calden (Josh Hartnett) má melódiu piesne "Funkytown". (U_S_O)
  • Na začátku Joe Gavilan (Harrison Ford) čeká na někoho s prohlídkou domu - je světlo. Někdo mu zavolá, že má případ a on říká: „Budu tam za deset minut.“ Jakmile tam ale přijede, je tma jako o půlnoci. (asdfasdf)

Reklama

Reklama