Reklama

Reklama

Detektivové z Hollywoodu

  • USA Hollywood Homicide (více)
Trailer

VOD (1)

V hudebním klubu jsou zastřeleni členové raperské skupiny H2OKlick. Případ vyšetřuje postarší a zkušený detektiv Joe Gavilan a jeho mladý parťák K. C. Calden. Gavilan si bokem snaží polepšit realitním makléřstvím. Calden touží po kariéře herce a vyučuje tantrickou jógu. Zmíní se Gavilanovi, že jeho otec, také policista, byl kdysi zabit za podivných okolností při jedné z policejních akcí. Při vyšetřování v klubu policie najde stopy dvou střelců. Na místě také zůstala ležet diamantová náušnice. Gavilan s Caldenem zjistí, že o rapery se staralo vydavatelství Antoinea Sartaina. Sartain, který byl před časem ve vězení, si platí policisty v čele s Leroyem Wasleyem, aby ho chránili. Wasleyho podporuje Bennie Macko z vnitřního oddělení policie. Gavilan ho při vyšetřování jiného případu zesměšnil. Macko má důvod po něm jít. Gavilan také chodí s Ruby, jeho bývalou přítelkyní. Macko Gavilana obviní ze slučování fondů a z toho, že má nesrovnalosti v příjmech a výdajích. Calden najde v pitevně ohořelá těla dvou mužů. Jednomu z nich chybí náušnice. Pochopí, že vrazi jsou mrtví. Gavilan se doví, že při masakru z klubu utekl mladík, který si říká K-Ro. Skládal pro skupinu hudbu. Když navštíví Sartaina, ptá se po něm. Sartain, který již předtím nechal zabít oba dva vrahy z klubu, chce na Wasleyim, aby to s K-Ro vyřídil. Detektivové zjistí, že K-Ro se jmenuje ve skutečnosti Oliver R. a jeho matka byla známá zpěvačka. Oliver jim však utíká, ale nakonec ho dostihnou. Oliver tvrdí, že nic neprovedl. Jeho matka řekne detektivům, že rapeři byli u Sartainova vydavatelství, potom se chtěli osamostatnit, ale Sartain si nechával všechny peníze. Skupina ho chtěla žalovat a ukončit s ním smlouvu. Když se Gavilan s Caldenem vyptávají na Sartaina ve vězení, dozvědí se, že za ním chodil pravidelně Wasley, kterého podezřívali, že spolupracoval s drogovými dealery... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (181)

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Alebo ako sa varí zo sto krát prevarenej vody. A tentoraz je hlavným chodom hollywoodská klišoidná nuda, prešpikovaná pseudovtipnými hláškami raperov (bozaj moju tučnú čiernu riť! - z tejto jednej chytám alergické reakcie), absolútne predvídateľnými situáciami a tak plytkými charaktermi postáv že....že až. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Zatímhle že stojí Ron Shelton? Většina jeho ostatních scénářů byla níž než na tv úrovni, takže tohle mě docela překvapilo. Vtipy nejsou žádný řachandy, ale ani žádná podpásovka při kterých bych se musel stydět a Ford a Harnett mají oba i dohromady skvělý charisma ... Ale i tak dávám spíš 3 a 1/2, musím na to mrknout ještě jednou ... Někdy ... ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Bohužel, poslední dobou si sjíždím filmy s Harrisonem Fordem, které jsem neviděl a nějak nemám zatím štastnou ruku volby na ně. Takže nedávno jsem viděl s ním 2 filmy Vysoká hra patriotů a Svědek. Oba filmy výrazně podprůměrné. Tohle je na tom podobně. Tamty filmy jsou staré, zato tenhle novější a přesto opět jen 2 hvězdy zas. Forda mám rád. Nejvíc sérii Indinana Jones (všechny díly). Nebo Air force one, Uprchlík, Firewall, 48 hodin v paříži a i více dobrých filmů se najde s ním. Takže nyní k tomuto skvostu. Úvod filmu celkem slabý, nijak mě to nechytlo. Příběh to má nudný, nic extra teda. Co se týče akce, je jí málo, je převážně až na konci. Ani jako komedie film nepůsobí moc dobře. Párkrát se člověk zasměje, avšak zhruba poslední půlhodinovka filmu je celkem dost vtipná. Je tam dost celkem dobré akce, hláškující a xichtující Harrison Ford. Sakra, kdyby se film držel úrovně poslední půlhodinovky, tak by to byl možná nadprůměrný film. V této půlhodinovce Ford excelovl, své hlášky, grimasy - prostě byl největší klad filmu. Zato je parťák mě až tak moc nezaujal. V první hodince filmu docela nuda, scény se natahovali, bezvýznamné vyšetřování nudného případu, dlouhé a až někdy trapné dialogy. Hudba celkem šla. Herecké obsazení nic extra až na Forda, který mě zde bavil. Takže jeho herecký výkon + celkem vydařená půlhodinka filmu. Přesně to mi dává záminku dát bez problému druhou hvězdu. Takže nemá cenu, abych tu dál vytvářel sloh k tomuto dílu. Je to docela zbytečný film, který fanouškům Harrisona Forda ani nestojí za shlédnutí. Takže celkově hodnotím jen na 35% = ** ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Film plný protikladů, který se v žánru buddy movies ztratí podobným způsobem, jako třeba Showtime, kterého mi mně osobně Detektivové z Hollywoodu hodně připomínají. Film má celkem atraktivní zvolené prostředí, nicméně ho využívá pomálu. Úvodní dvojici to šlape a rozhodně se do svých rolí hodí, ale chybí jím ostřejší hlášky i lepší situace. Po první půlhodince jsem si zoufal (úvod je nechtěně komický), ale pak najednou karta začala pomalu obracet a závěrečných třicet minut je tou správnou smrští hlášek a akce, jakou si žánr žádá. Bohužel, příliš pozdě. Škoda, že to není o 20 minut kratší a nemá to vyváženější tempo, takhle viditelně spálená šance. 2 a 1/2* ()

Dallas 

všechny recenze uživatele

No, že by som sa super bavil povedať nemôžem, ale Ford aj Hartnett sú sympaťáci, ktorý kde tu utrúsia aj nejakú tu hlášku ("keď si dám ginko, tak si spomeniem kde mám viagru"). Celkovo tak trochu nuda, ale záver zase celkom v pohode. V žánry a aj celkovo je to taký svieži priemer, ale rozhodne len raz. 60% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Seržant Joe Gavilan (Harrison Ford) má ako zvonenie na mobile melódiu z piesne "My Girl", zatiaľ čo detektív K.C. Calden (Josh Hartnett) má melódiu piesne "Funkytown". (U_S_O)
  • Režisér Ron Shelton sa po prvýkrát stretol so spoluautorom scenára Robertom Souzom, už pri nakrúcaní filmu Temný tieň nad L. A. (2002). Souza tam pôsobil ako poradca, pretože je bývalým policajtom. Shelton bol jeho prácou tak ohromený, že ho požiadal o pomoc práve pri písaní Detektívov z Hollywoodu. (U_S_O)
  • Lolita Davidovich, ktorá si zahrala dámu z escort servisu Cleo Ricard, je v skutočnosti manželkou režiséra filmu Rona Sheltona. (U_S_O)

Reklama

Reklama