Reklama

Reklama

Série(1) / Epizody(8)

Recenze (15)

Romadoor 

všechny recenze uživatele

....hele Proroku jak byla ta tvoje pjesnička ? (ideální pobídka k propuknutí té pravé hospodské zábavy v pokročilejším vývoji večera). Navíc v této povídce zazní dost důležitá informace - "Bůh neni!", ale je pravda, že nebýt Tak dělejte něco tak tomu dám asi jen 3, jelikož ty ostatní povídky takový břink neměly. ()

mysicka 

všechny recenze uživatele

Historku "Tak delejte neco" miluju nadevse. Fero Burda a Vavra v ni opravdu exceluji!!! At zije divadlo Sklep! Ochranci vseho druhu, ze vsech zemi, SPOJTE SE! ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Souhlasim s mysickou, scénka s ochránci je opravdu nepřekonatelná : Já tě přeroubuju ty čurine! Čapej dzurila, posílám ti brabeniště... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář - Jan Stehlík, Ondřej Trojan, Tomáš Hanák, Jan Slovák, Lumír Tuček, Jiří Fero Burda, Lenka Vychodilová, Jaroslav Hovorka, Václav Koubek, Jirí Burda, Tomáš Vorel, Robert Nebřenský a Zdeněk Tyc - je jasné, že různorodost scénáristů neznamená kvalitní příběhy. A ikdyž dávám čtyři hvězdy, ne mnoha lidem se to bude líbit všechno a spíše se přikloní k průměru. ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Dělejte něco! a sestry B. jsou absolutně výborné. škoda že už se v dnešní době setkáme jen s trapnostmi typu Tele Tele. "Hele srna¨, Jak se peče kráva(= " ()

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

1) Na krvavé koleno! (Jaroslav Hovorka, 1994) **, 2) Hostinská (Václav Koubek, 1994) ***, 3) 3x sestry B. (Ondřej Trojan, 1994) ***, 4) Tak dělejte něco! (Tomáš Vorel, 1994) ****, 5) Cesta (Zdeněk Tyc, 1994) ***, 6) Já vás chápu, pane prezidente (Ondřej Trojan, 1995) ***, 7) Časem vrah, vrahem čas (Ondřej Trojan, 1995) **, 8) Postup (Ondřej Trojan, 1995) ***. -------- V titulcích (jednotlivých dílů) seriálu uvedeno: režie Jaroslav Hovorka (1 díl), Václav Koubek (1 díl), Ondřej Trojan (4 díly), Zdeněk Tyc (1 díl), Tomáš Vorel (1 díl); rok výroby 1994 (5 dílů), 1995 (3 díly). ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Škoda kolísavé úrovně jednotlivých dílů. Některé by si fakt zasloužily samostatné hodnocení a pak by bylo možné hvězdičkami plýtvat mnohem víc. ()

Reklama

Reklama