Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer 1
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Recenze uživatele NinadeL k tomuto seriálu (3)

Emily in Paris (2020) 

20/40 Vcelku milý, zábavný a roztomilý moderní seriál, který je přesně takový, jaký byl Sex ve městě v 90. letech. Neskutečně trendy. Doba se ale změnila a místo sloupkařky v novinách je hybnou silou kreativní holčina na sociálních sítích. Primární žánr je ovšem komedie a na to někteří diváci poněkud zapomínají. Čili Emily in Paris není a ani nikdy neměla být semidokumentární sondou do života skutečné komunity cizinců  žijících v Paříži. Spíš je to takové Scaris: City of Frights pro dospělé. 3. série bude :) ()

Season 1 (2020) (S01) 

Lily Collins jako Alenka křížená s Popelkou ve světě plných pařížských stereotypů a klišé. Světě módy, radosti mládí, sexu a porozumění mezi národy. Podivuhodně relaxační, atraktivně zábavné. Neuvěřitelné kostýmy. Eye candy záležitost. Mmch. Philippine Leroy-Beaulieu bude 60, před lety zářila v Třech mužích a nemluvněti (1987). Jiný důkaz o nestárnoucích Francouzkách není třeba. ()

Season 2 (2021) (S02) 

Z překombinovaného twistu 1. série vyšla 2. série jako o něco dospělejší směska eye candy nesmyslů. Móda je kreativnější a absurdnější, jednotlivé nápady jsou tak výrazné, že je téměř nemožné vnímat ty zbytné dialogy, když se přes celé plátno rozprostírají opulentní až monstrózní mašle, horizontální i vertikální kanýry nebo cropped svetříky či rafinované výstřihy. Přes veškerou péči o Emily a její holčičí parťačky se nicméně nekorunovanou královnou show stává MILFka Sylvie, atraktivní v kanceláři i na pláži v Saint-Tropez. O něco zajímavější příběhy prožívají také Julien a Luc. A samozřejmě s blížícím se finále se to celé vrací zpět do americké prudy a nechybí ani frustrát z Londýna. Problematickou linkou se stala zápletka s ukrajinskou spolužačkou Emily, proti které se bouří celá mediální klaka. Za mě dobré. ()

Reklama

Reklama