Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Videa (6)

Trailer

Recenze (142)

Marys 

všechny recenze uživatele

Áno, zhltol som to za jednu nedeľu. Teda, prvú sériu. Na ďalšie čakám. Je to taký seriál úplne, keď neviete, čo so sebou, a tak len pozeráte. Z kritického hľadiska ale treba priznať, že v Paríži až taký výber sexy mužov na pár metrov štvorcových nie je, a zároveň samotné mesto takto klišéoidne nepôsobí. Kde sú dopravné zápchy, pouliční predavači a haldy turistov stojaci v radoch? Vy prestaňte klamať. Do telky. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľa ľudí frfle, ale mne sa to aj tak páčilo. Samozrejme, dejová linka je veľmi jednoduchá a priamočiara, všetko sa točí len okolo módy, reklamy a oblečenia. Čiže pre chlapa trochu mimo záujmu. Na druhú stranu ale bolo zaujímavé sledovať ako sa robí dobrá reklama a tiež bolo srandovné, ako každý deň mala Emily oblečené niečo nové a štýlové. Pritom ten jej šatník bol celkom malý. Alebo odnosila a vyhodila? Aj po herecekej stránke to bolo celkom fajn, potešila ma najmä postava toho francúza Luca. A tiež potešilo, že si Lily Colins trochu pristrihla obočie (alebo s ami to len zdalo?). Celkov príjemný dojem bol umocnený nádhernou atmosférou Paríža. Možno pôjdem aj do ďalšej série ak nejaká bude. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

20/40 Vcelku milý, zábavný a roztomilý moderní seriál, který je přesně takový, jaký byl Sex ve městě v 90. letech. Neskutečně trendy. Doba se ale změnila a místo sloupkařky v novinách je hybnou silou kreativní holčina na sociálních sítích. Primární žánr je ovšem komedie a na to někteří diváci poněkud zapomínají. Čili Emily in Paris není a ani nikdy neměla být semidokumentární sondou do života skutečné komunity cizinců  žijících v Paříži. Spíš je to takové Scaris: City of Frights pro dospělé. 3. série bude :) ()

Anayka 

všechny recenze uživatele

Všechno, co v tomhle seriálu uvidíte, už jste někdy viděli někde jinde. Všechno. Klišé nad klišé v úhledném balení. Ale doba je zlá a tohle ulepené povrchní cukrátko s trochou francouzského šarmu je možná právě to, co teď potřebujeme vidět. A rukopis Darrena Stara (Sex ve městě) je tam znát. V dobrém i zlém. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

I přesto, že je Emily in Paris prostou naivní romantickou komedií bez špetky invence, tak musím uznat, že mě seriál vcelku bavil a dokážu si představit, že pro něžnější povahy by mohl být seriál skvělou volbou na odreagování po pracovním dni. Nečekejte od Emily in Paris další Sex ve městě. Tento seriál rozhodně není série, kterou si s chutí pustíte zas a znova. Jako jednorázová záležitost je Emily in Paris až na pár zádrhelů ucházející romantikou, u jejíž dialogů je lepší nepřemýšlet. 5/10 Více v mé recenzi na Fandíme Seriálům. ()

Galerie (588)

Zajímavosti (12)

  • V seriálu se používá elektronika značky Apple. (SONY_)

Reklama

Reklama