Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer 2
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Recenze uživatele quokam k tomuto seriálu (5)

Emily in Paris (2020) 

Bohužel. Zajímavý nápad na střet francouzské potažmo evropské kultury s kulturou americkou se utopil v jednotvárnosti a hezke tváře ústředních hereček to nezachránily. Nebyl to samozřejmě úplně propadák, to zdaleka ne, ale u cilovky, tj u potěšení manželky, nezabodoval. Bohuzelovych 50 pro ()

Sexy nebo sexistické (2020) (S01E03) 

Po trech dilech zatim neurazeno. Americanka v Parizi, stret kultur snad az galaktickych rozmeru. Hlavni herecka pusobi prozatim prijemne a sympaticky, ()

Falešní přátelé (2020) (S01E05) 

Po 5 shlednutych dilech si seros zatim stale drzi tri hvezdicky. Hlavni hrdinka zacina prokazovat, ze krome dlouhych nohou ma i nejakou tu inteligenci a ze sve praci skutecne rozumi. Nova postava stvarnena Camillou R prinesla prijemny svezi vanek. Co mi zatim chybi ke 4 hvezdickam? Nejaky dej. Jako nerikam ze je to nudne, nebo ze se nic nedeje. Ne. Je to takove obycejne kazdodenni setkavani s praci v cizim meste s trochu jinou kulturou. Ale zatim to zustava v intencich obycejnosti. 60 proc. ()

Jednoduchá (2020) (S01E06) 

Manželka se zacala u seriálu nudit, což je problém, bo divky a ženy by měly být cilovkou, na kterou tvůrci míří. Nu což no, díl to pravda nebyl nějak dějové výrazný a zaverecna scéna z VIP divadelniho loze to uz moc nespravila, být se docela povedla. Ale jedna dobrá scéna na díl je prostě malo. 40 proc ()

Francouzský konec (2020) (S01E07) 

Bohužel, séroš se nezvedl. Asi můj poslední díl. Snad příště. 40 proc ()

Reklama

Reklama