Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Zajímavosti (8)

  • Do role Štefana byl původně obsazen Štefan Kvietik, ten však nakonec od projektu odstoupil a byl nahrazen Jiřím Bartoškou. Právě kvůli Kvietikovu obsazení se k projektu přidala Emília Vášáryová, která se s ním především během 70. let potkávala na televizních obrazovkách i divadelních prknech, kde spolu často tvořili pár. (jezurka42)
  • V původní slovenské verzi mluví Hana (Táňa Pauhofová) a Bára (Zuzana Norisová) svým mateřským jazykem, tedy slovenštinou, kdežto do české verze herečky samy sebe předabovaly do češtiny. (rublik05)
  • „Šťastný nový rok je poctou starým československým filmům, které dokázaly pobavit celé generace diváků v čase svého vzniku i několik desetiletí poté. Zároveň chceme nabídnout divákům jejich moderní a současnou verzi,“ vysvětlila producentka Adriana Kronerová. (SONY_)
  • Film se odehrává ve Vysokých Tatrách, v Grand Hotelu Kempinski u Štrbského plesa. (Popinodan)
  • Táňa Pauhofová (Hana) v jednej scéne hovorí, že je Maša Haľamová a ma chatu na Štrbskom plese. Maša bola slovenská spisovateľka a poetka, naozaj tam žila a má tam aj pamätník. (VanSar)

Reklama

Reklama