Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (260)

Smileface 

všechny recenze uživatele

Legally Blonde 2 je hustě nastavovaná kaše prvního dílu s řídkým výskytem vtipů k pousmání,ne však k opravdovému smíchu.Jen proto že jsem v kině nespal nebo neodešel, všechno celkem slušně uteklo do slavného konce a že to nebylo zas až tak trapné jak jsem před začátkem předpokládal,dávám **,ale je to spíš 30%. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Velké množství natočených filmů nese nějaké poselství a konkrétně u tohodle to není možné přehlédnout. Je to praštěná komedie se vším všudy, přistihla jsem se jak kroutím hlavou nad stupiditou jednotlivých postav, hlavně těch v místní americké, politické scéně. Tak aby se na plné kolo a před všemi kamerami hlasitě rozeštkala jedna zákonodárkyně kvůli tomu, že na své rty použila rtěnku Malina č. 6 a druhý otevřeně přiznal, že jeho pes je gay ... hihi, no ... důležité je ale to poselství, ne? Je třeba bojovat za práva těch co nemohou mluvit a bránit se proti bezohledné pokusárně jednotlivých kosmetických ústavů. Tak si myslím ... který kocour zaplatil životem za to, že si každý den můžu promašťovat pleť Niveou? Mazat si obličej krémem budu ale stále ... "a hlavně nemyslet!" ()

Reklama

HeyHou 

všechny recenze uživatele

Snaha tvůrců vytěžit z původního průměrného filmu něco víc se zjevně nepovedla. Přestože je Elle opravdu hloupá, tak je hrdinkou, a navíc přímočaré vtípky, které nejsou vůbec vtipné, mi nedovolují jinak, než dát jednu hvězdičku. Je mi líto, ale tento film mi nestál ani za to, abych ho dodívala do konce.. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Špatné, bez nápadu a bohužel někdy i dost trapné.Tohle pokračování nemělo vzniknout. První díl se mi líbil, ale tohle jsem asi radši vidět neměl. Všechen ten nadhled, vtip a romantika z jedničky se poděly neznámo kam a já jsem jen nevěřícně zíral, na čem že se to tvůrci rozhodli postavit tohle nešťastné pokračování. Netrvalo dlouho a všechny ty právní taškařice, týkajících se boje za práva pejsků, mi začaly lézt na mozek a tak jediné, co drželo mou pozornost byla opět sladká Reese Witherspoon. Tak si říkám, kolik asi ti scénáristé stráví času nad podobným scénářem... ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Odpad som nedala len z jedného dôvodu a tým je láska a rešpekt k pôvodnému Legally Blonde a k Reese Witherspoon a jej postave Elle Woods z jednotky. Schválne som napísala z jednotky, pretože z múdrej a inteligentnej Elle urobili v dvojke hlupučkú Elle. Ešte šťastie, že meno autorky knižnej predlohy tu nie je uvedené. Nechápem, ako mohol takýto výslovene trápny scenár niekto schváliť?!!! A vôbec napísať?! Jeden z najhorších a najhlupších scenárov ever! Byť toto môj výtvor, tak sa hanbou prepadnem pod zem! Ako Sequel je Legally Blonde 2 úplné sklamanie. Pri jednotke som sa veľa nasmiala a celý čas som sa náramne bavila, dvojka nie je ani vtipná a ani romantická. V hlavnej úlohe nie je vlastne Elle, ale jej čivava!!! Asi to už nemohlo ani horšie dopadnúť. Dopozerala som to celé, čakala som, že aspoň svadba Elle bude za to stáť, ale ešte aj tú svadbu odflákli. Párkrát som to mala chuť vypnúť, nikdy viac! Keď raz je to blbo napísané, ani super casting nepomôže - okrem Reese ešte Sally Field, Jennifer Coolidge, Regina King. Majú šťastie, že ich kariéra nebola týmto filmom ukončená. Vrelo NEodporúčam ANI na jedno pozretie, jednotku však kedykoľvek. A prečo vlastne je v názve aj Red a White, tak to som už vôbec nepochopila. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Reese Witherspoon (Elle Woods) požádala produkci, jestli by si po natáčení mohla nechat veškeré značkové oblečení, které ve filmu nosila. (HappySmile)
  • Scény na schodech Kapitolu Spojených států amerických byly natáčeny ve státním Kapitolu v Utahu. Scény uvnitř byly natáčeny v budově illinoiského státního Kapitolu. Obě místa byla upravena tak, aby se podobala národnímu Kapitolu. (HappySmile)

Reklama

Reklama