Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

hudryhudry odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak hrozného jsem už dlouho neviděl. Kdybych měl vyjmenovat všechny zápory tohoto filmu, je to na pět stránek, shrnuto: absolutně nehorázná hovadina. Nejlépe ve filmu hlaje ta čivava a Witherspoon je docela hezká, jinak vše ostatní je hrozné. Scénář nechutně blbý, herecké výkony strašné, no děs! ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Pravá blondýnka nikdy neměla dostat pokračování. Všechno bylo řečeno v jedničce, všechny alespoň trochu vtipný a inteligentní scénky byly použity v prvním dílu. Jenže Reese si zase vzala na sebe růžový kostýmek a vyrazila měnit svět. A po druhý to bolí už mnohem mnohem víc. Humor se prakticky vytratil, není tu žádná legrační scéna, všichni se chovají jako pitomci, ale na rozdíl od jedničky tu jsou nesympatičtí. Witherspoon si jede svou, ale tady se už vůbec nesetkala se stravitelným scénářem. ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Dávám větší hodnocení než drtivá většina, ale musím, nenechávám se nikdy ovlivnit, jinak bych byl sám proti sobě. Příběh je znovu stupidní jako u jedničky, ale to je jednak účelem a není až tak, aby mě to sralo. Občas jsem se i mírně pousmál, někdy i trochu víc. Vidět skvělou herečku Reese, jak si ze sebe umí dělat legraci je ale fajn. Je to spíše tak 2,5, ale i kvůli zdejším procentům zaokrouhluju matematicky nahoru. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Zcela souhlasím se zajímavostí: Tento film byl v roce 2006 ohodnocen časopisem Entertainment Weekly jako 25. nejhorší pokračování, které bylo kdy natočeno. Je to stupidní, není to vtipné a i zápletka je na neskutečně nízké úrovni. Divím se, že do něčeho takového Reese Witherspoon vůbec šla. Film jsem dokoukala pouze z důvodu, abych si byla jistá, že se na konci neobjeví nějaký nápis - všechno je to obrovský omyl a už se na to nikdy nedívejte!! A ono nic. Alespoň již Reese nekývla na další pokračování :) ()

sa_kra 

všechny recenze uživatele

Reese? Třikrát fuj a velká hanba k tomu. Co v jedničce zachraňoval hezkej zadek a probleskující vtípky skrz ambiciózní Elle, tady už nezachrání ani svěcená voda. Nudné, růžové, neskutečně trapné a hlavně úplně zbytečné. Napoprvé jsem se za dvacet minut nedostala a abych pravdu řekla, nepřipadám si v životě vůbec o nic ochuzená.... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Scény na schodech Kapitolu Spojených států amerických byly natáčeny ve státním Kapitolu v Utahu. Scény uvnitř byly natáčeny v budově illinoiského státního Kapitolu. Obě místa byla upravena tak, aby se podobala národnímu Kapitolu. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno