Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (22)

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tata vo väzbe. Dôkazy v jeho neprospech sú silné. Manželka si nie je úplne istá jeho nevinou. Napriek tomu, v záujme ochrany syna, poprosí bohatého tatíka o prestížnu právničku, aby dostala ocka z lochu. Policajti Kidmanku podozrievajú zo spoluúčasti na vražde. Motala sa totiž v čase jej spáchania okolo miesta činu. Do prípadu sa začne tiež miešať manžel zavraždenej, no nie príliš príjemne. Cítiť z neho temnú vyhrážku a možné násilie. Príbeh pokračuje vo vyšliapaných detektívnych koľajach: zvraty, nové stopy, pribúdajúce odhalenia. Emócie v rodine i mimo nej stúpajú. Vrah je stále neznámy - veď je len polovica seriálu. Dobre spracovaný krimi štandard. Neprináša, okrem pokryteckého odhalenia života vysokej buržoázie, nejaké zásadnejšie spoločenské odhalenia. Ale to nemusí, stačí ak sa venuje jednému prostrediu (ale dôsledne) a zároveň ak je je dobre remeselne a herecky spracovaná krimi línia, čo je zatiaľ splnené. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se nám to přetavilo v klasický formát detektivky á la kdo to udělal. Proč musel desetiletý synek najít svou matku brutálně ubitou? Tvůrci nám podbízejí několik falešných linek, struktura zápletky a některé ze zvratů jsou poněkud učebnicové, dál přitom nahlížíme pod pokličku prominentního životního stylu tříčlenné rodiny, ve které je (jak vidno) cosi shnilého a vyumělkovaného. Zdá se ale, že pro nás přichystali slušný hlavolam, tak snad se to nepokazí. Jonathan je zpět na scéně a ačkoliv je „dlouhodobě zakořeněný v komunitě“, kauce je stanovená na dva miliony dolarů. Ve vězení si hned udělá „přátele“. Dánský klenot Susanne Bier umí vtáhnout do děje, ale odmítá naznačovat, kam se bude ubírat. Režisérka nesoudí, nemoralizuje, její postavy dýchají autenticitou, herci zase pro film. Ústřední trio Kidman, Grant a Sutherland hraje skvostně. Jen nevím, zda bylo rozhodnutí natáhnout děj do šesti epizod moudré. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda dáva viac príležitostí hercom, aby sa netvárili iba šokovane z toho, čo sa deje, ale predviedli aj emócie a myšlienkové pochody. A darí sa to najmä Donaldovi Sutherlandovi, ktorý sa mi zatiaľ z celého ansámblu páči najviac. Naopak postava Edgara Ramireza je napísaná na štýl osiny v zadku, čiže už mi lezie na nervy podobne ako hlavnej hrdinke. Nemá to také tempo ako druhá epizóda, ale rozdávajú sa karty pre druhú polovicu seriálu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj třetí epizody sice zpomalily vězeňské etudy, ale jinak můžu s klidem konstatovat, že mě baví sledovat, jak se příběh vyvíjí, v žádném případě mě neohrožovala (u jiných projektů často přítomná) nuda a hodně se mi líbilo, jak Donald Sutherland využil přidělený prostor. ()

Diego 

všechny recenze uživatele

Treti dil mel rozhodnout, jestli se budu divat. Jelikoz v zakladni premise, dokazat nevernemu manzeli nevinu, jsem nenasel nic originalniho. A kdyz prisla unreal scena, kdy dva detektivove asi nahodne narazili na otce Kidman v galerii umeni, mel sem chut to vypnout. Ale diky posledni chvilce, zkusim jeste 4dil. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Velmi líný díl, který s příběhem příliš nepohnul. Scéna s právničkou působila až pateticky. Až konec přinesl nějakou zajímavou informaci, a tak se tentokrát přikláním ke třem hvězdám. ()

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Stále mi to baví, i když je tahle epizoda míň dramatická a předvídatelnější než předchozí. A pointa v poslední minutě? Jako k té to spělo od začátku dílu, celej díl nás na tuhle pointu od počátku připravoval, možná až příliš okatě. Pořád je podezřelých několik, a jestli jeden z nich třeba je..., (nechci spolierovat), jedině dobře, ubíralo by se to díky této možnosti zajímavým způsobem. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu tři půl hvězdičky. Sice se příběh slibně vyvíjí, bohužel se mi ale vůbec nelíbí celkový přístup Grace. Řekla bych, že po psychologické stránce to hodně pokulhává. Alespoň tedy z mého pohledu určitě. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nicole ide v "zupane" na stretnutie. "Nicole" ide v zupane zo stretnutia. Zamerajme sa kamerou na detail bezchybnej Nicolinej tvare ....atd. Vazena reziserka. Herecka hviezda, i ked formatu porcelanovo-bledej rysavky vam neutiahne film bez ostatnych jeho kvalit! Pozitivne ma vsak prekvapili statom prideleny obhajca "Jazvec" ako velmi zaujimavy charakter a este viac Haley Fitzgerald, tatkova obhajkyna-the-best. Hoci bola na scene snad 5 minut. Inak, po kamerovom zazname v zavere sa opat zacinam priklanat k svojmu prvemu dojmu o pachatelovi/-lke. :) Tento diel bol konecne mierny nadpriemer. Detektivna a pravnicka linia tomu pomohli. Nie vsak o moc. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh se přerodil do klasické psycho detektivky, bohužel právě ony tolik vymazlené dlouhé záběry a místy hluchá místa, která činí děj poněkud zdlohavým. Z hlavního podezřelého se zjevně vyklube pachatel, nejspíše s diagnózou, viděla bych to na sociopata. Za mne se to dost vleče. 60%. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná se to pěkně zamotávat. Mám dva tipy. Buď je vrahem Sutherland, který to na Hugha celé hodil, protože věděl, že je toxický, nebo vrahem bude samotná Nicole Kidman, která trpí nějakou poruchou... ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem opravdu zvědavá, co se z toho vyklube. Většina postav mě děsně rozčiluje, zvlášť ty systémové (policajti, právníci), možná je to i tím, že do vyšetřování vůbec nevidíme. Každopádně presumpce nevinny tu neexistuje. Je to spíš, jestli seš nevinej, tak to dokaž, jinak se k tobě budem chovat jak ke kusu hnoje, póvle! Uvítala bych rychlejší tempo. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja neviem...celé je to tak príšerne snobsky umelé, ani Nicole nejako nič nehrá, iba uprene pozerá a Hugh to sám celé nezachráni, aj keď sa snaží. Čakal som skôr nejaký dobrý krimi príbeh a nie takúto pofidérnu drámu s príšernými dialogmi... ()

chozze008 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

verbal: kundolize. Asi jsem nalít, nevím jestli to dokoukám. Dle traileru to má být o tom jak bohatým všechno projde. Zatím teda nikomu nic neprochází. Navíc se obávám, že HBO převzalo nešvar Netflixu a seriály (přestože má pár dílů) zbytečně natahuje. ()

Reklama

Reklama