Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (271)

yakoob 

všechny recenze uživatele

Velká škoda toho konce, čekal jsem sofistikovanější rozuzlení. Na začátku sladké jako med, ale na konci to trochu zhořkne na jazyku. Herci hráli překvapivě dobře, za mně se Hugh Grant v tomto počinu vyšvihl, Kidman zahrála to, co umí. Technickou stránku mají tyto seriály zvládnutou na výbornou. Osobně bych to viděl spíše na celovečerní film do kina, ale chápu, že pro streamovací služby je toto nejlepší formát. Hodně peněz za málo muziky. ()

nineweh 

všechny recenze uživatele

Celou dobu si to drží čtyřhvězdičkovou úroveň, je to solidně napínavé, divák je často sváděn (nejen) z cesty, i když tu a tam se objeví nějaké to detektivkové klišé. Navíc hlavní roli vůbec nehraje přespříliš vyžehlená Kidmanka nebo dokonale zhnusnělý Grant, ale můj milovaný New York, to, že tvůrci natáčeli v autentických lokacích, je asi největší devíza tohohle seriálu. Ale ten konec? Ten byl navzdory snaze udělat to co nejvíc napínavé dost anti-climactic a tak trochu to shodil. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Z tohodle poněkud jalového filmařského konstruktu jsem si odnesl především čtyři poznatky: 1) Hugh Grant s obličejem ošlehaným časem se ukázal být fakt kvalitním hercem. 2) Starej Sutherland je pořád neskutečnej frajer. 3) Matilda De Angelis je krásná ženská. 4) Nicole Kidmanová má aktuálně místo svého kdysi zajímavého obličeje jakousi gumovou masku karikatury sebe sama.. a je neskutečným utrpením na ní koukat. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Od Defending Jacob (kterému je Undoing do jisté míry podobný) je to jedna z nejlepších a nejintenzivnějších věcí na seriálovém poli. Příběh hezky spletitý, propletený, plný zvratů, záhad a nakonec i soudního procesu. Každý další díl pokládá nové otázky a divák jenom čeká, co se na něj vytasí dále. Známé herecké tváře táhnou film neskutečně vzhůru (Hugh Grant, Kidman, Sutherland, Edgar Ramirez...) a už od začátku si postavy nejde neoblíbit, a to nejen kvůli hercům, ale hlavně kvůli šikovně psaným charakterům. Asi k seriálu nemám moc co říct, zejména z té negativní stránky, a i konec (který dělí diváky na 2 tábory) mě osobně potěšil. Napínavá šestidílná série, která se sleduje jedním dechem a kterou bude těžké jen tak přerušit. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Detektivka/psychologický thriller spíš z ranku těch slabších. Místy hodně nelogické jednání postav / institucí (policie, právníci...). David E. Kelley má tak nějak od konce Ally McBeal problém stvořit cokoliv, kde by byly pro diváky sympatické postavy, kterým leze fandit. Grant i Sutherland ovšem herecky vynikající. Kidman už začíná mít trochu problém s mimikou v obličeji, chtělo by to ubrat botox. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Herec Michael Devine, který hraje detektiva Paula O'Rourkea, byl skutečným detektivem seržantem newyorské policie i v reálném životě. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama