Reklama

Reklama

Outer Banks

(seriál)
  • USA Outer Banks
Trailer
Akční / Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2020–2024), 32 h 50 min (Minutáž: 42–79 min)

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madelyn Cline, Charles Esten, Drew Starkey, Caroline Arapoglou, Cullen Moss, Jonathan Daviss, Terence Rosemore, Rudy Pankow, Chase Stokes, Madison Bailey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (51)

Tunri

všechny recenze uživatele

Na začátku to vypadalo dobře, ale pak to začalo být minutu od minuty debilnější. Banda drsnejch šestnáctiletejch děcek (hraní dospělými lidmi) běhá po ostrově, střílí, krade, fetuje, surfuje, potápí se, pracuje s pokročilou výzkumnou technikou, vyjebává s policií, řídí velký auta a lodě, mlátí se a pětkrát za díl dostává přes držku a vlastně nějak všechno, co běžně dnešní mládež dělá. Po pěti dílech už je to trapný a opakující se. 90 % dílu tam nějakej arogantní zkurvenec zdrhá nebo se hádá nebo mlátí, ostrovní pohoda. Nějaká buchta je tam nasraná, jak je bohatá a buržoazní. Děti si v tom najdou svoje dobrodružství, ale dospělý divák průměrné inteligence to nemůže dát za střízliva. ()

VSlunecnice 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný oddechový seriál. Výborný námět ve stylu Lovců pokladů, zajímavé prostředí, společenské rozdělení, emoce a vztahy fungují. Občas trochu přehrocený a hodně americký, jednání postav je někdy nelogické (těžko najdeš na jednom místě tolik debilů- jednání "smetánky" je prost až moc přehnaný). Ještě musím vytknout neustálé rvačky, pořád, snad v každém dílu se něco řeší pěstmi... Ale celkově dávám takových 70%, bavilo mě to a příběh byl poutavý. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Sarah ou tak to byla šíleně dokonalá herečka, nádherná a skvělá, nová tvář, tenhle seriál se vryl tak hluboko že jsem ho na jednu ránu sjel celý. Příběh nervy drásající, prostředí nádherné a fascinující, ostatní herci skvělý, výborní. TOP zaslouženě, druhá série aby už klepala na dveře. Od prvních sekund to bylo rychlé tempo příběhu a pomalé tempo času, tahle spravedlnost a honba za pokladem byla úchvatná, nebezpečná, prostě to je seriál. Druhá série se nese ve stejném duchu skvělého dívání jako první, skvěle spojeni, herci opět bomba, prostě vše, chci další přídavek. Třetí sérii bych to celé uzavřel, všechno dopadlo dobře a tak by to mělo skončit a ne to proměnit na hledače pokladů, to už nebude ono, celé to do sebe krásné zapadalo a dívalo se výborně, a už tak třetí série byla nejslabší, čtvrté se rozhodne hodně bojím. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obrovské netflixové překvapení! Ač se mi zprvu vůbec nechtělo rozkoukávat dramatický seriál se skoro hodinovými díly (většinou se takové seriály strašně táhnou), tohle je rozhodně pecka. Postavy jsou zajímavé, zábavné, skvěle napsané, příběh o hledání pokladů je poutavý. V prostředí značně neokoukaném se pořád něco děje. ()

Střelec17 

všechny recenze uživatele

Říka se mi to těžko, ale je mi to jedno jak je to z realičností. Já si prostě skupinu plebsáků užíval od první minuty. To jak drží při sobě, nebo jak se do svých plánů pouští po hlavě, jak si musejí vše promyslet. Akční jízda je zde veliká, až tak, že jsem rád když nějaký díl je pohodový. Nebudu a ani nemám chuť řešit, jak můžou sedmnáctiletí zvládnou tolik věcí a ze všeho se dostat. Já se fakt bavil až na tolik, že jenom při čtení názvu Outer Banks, mě zavalí vlna pohody. Kdyby se mě někdo zeptal, jestli jsem plebs nebo šlechta, tak odpověď je jasná. Patřím do Nové šlechty. Pozitiva: Je fakt málo seriálů, možná je toto jediný, kde teenageři neřeší kraviny na sociálních sítích, ale řeší život a mobil vytahují jen aby si zavolali, možná napsali zprávu, možná ani to ne. Negativa: Sedmnáctiletí co zvládnou vše jak dospělí. ()

Galerie (655)

Zajímavosti (25)

  • Před závěrečnými titulky můžeme vidět větu: „In loving memory of Alexander Jenning.“ Alex byl dublérem Chase Stokese (Johna B) a bohužel v roce 2022 na následky sražení autem zemřel v pouhých 22 letech. (Shizle)
  • Jonathan Daviss pracoval ako predavač a Rudy Pankow bol umývač riadu v reštaurácii predtým, ako ich obsadili do seriálu. Obaja sa zoznámili počas konkurzov a stali sa blízkymi priateľmi už pred obsadením. (Arsenal83)

Reklama

Reklama