Reklama

Reklama

Outer Banks

(seriál)
  • USA Outer Banks
Trailer
Akční / Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2020–2024), 32 h 50 min (Minutáž: 42–79 min)

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madelyn Cline, Charles Esten, Drew Starkey, Caroline Arapoglou, Cullen Moss, Jonathan Daviss, Terence Rosemore, Rudy Pankow, Chase Stokes, Madison Bailey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce. (Netflix)

Recenze uživatele HanzoBureshi k tomuto seriálu (3)

Season 1 (2020) (S01) 

Dlouho jsem nad tím seriálem váhal a nyní přišla ta chvíle. Je to hloupé, nelogické, a zmatkovité? = ANO, ale vadí to? = NE! Miluji všechny projekty, které se týkají honbou za pokladem, takže začátek série byla pohodka, později přibyla i nějaká akce, takže to byla opravdu zábavná podívaná. Největším problémem byly postavy, které se chovaly nelogicky, arogantně a hloupě. Pokaždé, když je něco napínavého, tak vždy jedna postava se musí chovat tupě a ostatní na ni řvou a poté je to zase naopak a pořád dokola. Hledání pokladu vypršelo v polovině, takže to je mi trochu též líto. Finále mě ale fakt překvapilo a navnadilo hned na pokračování. Ještě dát postavám rozum a lepší příběh a může to být něco epického. Mé hodnocení: 7/10 ()

Season 2 (2021) (S02) 

WOW... tak tohle jsem rozhodně nečekal. Příběh dává větší hloubku a probádání a chování postav je rozhodně na lepší mořské vlně, než v první sérii. První polovina mi dala na rozjezd dávku akce, přepadení, honičky atd. Poté se poklad o jeden velký artefakt rozrostl a jeho hledání mě bavilo nejvíc. To bylo konečně pořádné hledání pokladu. A co se týče finále, to bylo též epické a napínavé. Dal bych i plný počet bodů, ale jedna věc mi v tom brání. Během sledování jsem se naučil jedno základní pravidlo. Pokaždé, když někdo umírá a není vidět jeho úplný konec, tak ta daná osoba je prostě vždy naživu! Proč si hrát na zběsilou Domovu family? Ty dva hlavní zvraty ohledně zmrtvýchvstání mě vůbec nepřekvapily, zvlášť ten v poslední sekundě, který jsem očekával od začátku seriálu. Prosím, ať se v další řadě už tohle neděje, to by bylo už fakt směšné a ohrané. To je snad jediné negativum, protože jinak se jedna o lepší, dobrodružnou, záhadnou, napínavou a relaxační pecku! Mé hodnocení: 9/10 ()

Season 3 (2023) (S03) 

Je to prostě nářez, který tu ale pokulhával trochu více, než v minulé sérii. Začátek byl hrozně narychlo, cesta z opuštěného ostrova a najednou se zjevil nový cizí záporák a hned akce. Ani jsem nepřišel na to, proč čekal na Kiaru a jak věděl, kde je přibližně hledat. Poté se tedy objevil velký John a ten mě bohužel vůbec netahal a spíše svým charakterem otravoval. V minulé sérii se objevila docela dobrá záporná postava Carla Limbreyová a té nyní jen dali falešnou dečku a bylo vystaráno... prostě během lusknutí prstů, to nechápu. Z pana Camerona se stávala štěnice. Co se týče mladé party, tak zde jsem vůbec žádné problémy neměl, drama také nechybělo. No a poté přišli poslední dva díly, které byly snad nejlepší z celého seriálu!!! Příprava na odlet a nějaké velké problémy dost navnadily na poslední díl a poté ta epická výprava mohla začít. Potěšila mě i doba toho dobrodružství, protože hodinu a 20 minut je prostě bomba. Z těch otravných tatíčků se nakonec vyklubalo něco dobrého a to se cení. Ty dvě epizody byly opravdu jeden velký luxus, ale když díly z průměruji, tak předchozí druhá řada byla o něco trochu lepší. A co se týče samotného Adward Teache, tak ihned mi to dejte!!! Jsem velký fanda pirátské tématiky, takže se mám opravdu na co těšit. Mé hodnocení: 7.5/10 ()

Reklama

Reklama