Reklama

Reklama

Outer Banks

(seriál)
  • USA Outer Banks
Trailer 3
Akční / Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2020–2024), 32 h 50 min (Minutáž: 42–79 min)

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madelyn Cline, Charles Esten, Drew Starkey, Caroline Arapoglou, Cullen Moss, Jonathan Daviss, Terence Rosemore, Rudy Pankow, Chase Stokes, Madison Bailey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce. (Netflix)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (30)

Začátek (2020) (S01E01) 

Dlouho jsem Outer Banks opovrhoval s domněním, že je jen dalším výmazem mozku pro teenagery. Účinkování ústřední dvojice v novém klipu od Kyga mě ale hlavně kvůli té holčičí části oné dvojky donutilo seriál zkusit a musím uznat, že jsem se hodně dlouho nenechal takhle zmást. Teen limonáda se vůbec neobjevuje, naopak se zabíhá až k vodám thrilleru a to já moc rád. ()

Kompas pro štěstí (2020) (S01E02) 

Kdo všecko pamatuje film Do hlubiny? Na něj jsem jako děcko koukal s otevřenou pusou. A přesně jeho vibes obsahuje Outer Banks, čímž se stává serošem, na který se teď budu soustředit především. ()

Zakázaná zóna (2020) (S01E03) 

Fakticky jsem nečekal, že mě zrovna tenhle teen formát tolik chytne. Ono to bude nejspíše i tím, že romantické linky jsou hodně upozaděny na úkor těch dramatických. ()

Hra na špiony (2020) (S01E04) 

Nemám ponětí, zda se hlavní představitelé dali dohromady až díky seriálu, či spolu chodili již před ním, chemie mezi nimi je ale hodně uvěřitelná právě proto a i kdybych se k seriálu nedostal zejména přes ně, došlo by mi už v první epizodě, že tihle dva k sobě budou směřovat. ()

Slunovrat (2020) (S01E05) 

Už teď mi štve, že má seriál (zatím) jen 10 epizod, jelikož mi fakt baví a tahle tématika už dneska nemá mezi seroši i filmy obdoby. ()

Parcela 9 (2020) (S01E06) 

Jsem hodně zvědav, jak to se zlatem a hlavně prozatím stále zastíněnými záporáky bude vypadat dál. ()

Úplné bezvětří (2020) (S01E07) 

Dovolím si zase trochu slevit, přestože vím, že už bude následovat jenom neskutečná jízda nezastavitelných konsekvencí všech dosud vyhrocených událostí. ()

Ranvej (2020) (S01E08) 

Od dobrodružné honby za pokladem se už dostáváme do vod, kde plave jen a pouze označení thriller, kde je hlavní záporák na vrcholu své slizskosti a kde se (ne)očekávaně všecko pořádně zkomplikuje. ()

Zvonice (2020) (S01E09) 

Seriál o teenagerech pro teenagery? Ba ne, já Outer Banks přesně dle téhle šablony dlouho odsuzoval, teď jim dal konečně šanci a během několika málo dní jsem skoro u konce. Jak se to mohlo stát? Jednoduše. Seriál je prostě skvělý. ()

Phantom (2020) (S01E10) 

Co si budeme, cliffhangery jako kráva jsou sice skvělými marketingovými tahy, mě ale vždycky akorát nase*ou, když mám na jejich rozuzlení čekat dlouhé měsíce. Takže místo pořádné satisfakce a finálního rozuzlení jsem se dočkal epizody, se kterou nejsem stoprocentně za jedno. ()

Zlato (2021) (S02E01) 

Jedno z největších překvapení nemalé seriálové nabídky Netflixu je po neodpustitelném cliffhangeru konečně zpět a už v prvním díle se nešetřil notnou dávkou napětí. Pohled na dokonalou Madelyn Cline mi chyběl ze všeho nejvíc! ()

Loupež (2021) (S02E02) 

Takovýhle spád by člověk nedohledal ani v nejnapínavějším filmovém thrilleru, už teď mě štve, že pokračování příběhu neuvidím dřív než zítra večer. ()

Modlitby (2021) (S02E03) 

Pro mě trochu mírné polevení, které ale vůbec nestojí v cestě tomu, jak epesní seriál Outer Banks vlastně je. ()

Návrat (2021) (S02E04) 

Epizoda s momentem, na který jsme všichni netrpělivě čekali končí tak, jak nečekal nikdo z nás. Už teď nutně potřebuju spravedlnost a pomstu! ()

Nejtemnější hodina (2021) (S02E05) 

Prostřihy mezi scénami, kdy měly na kahánku hned tři postavy, vyzněly dost intenzivně, třebaže bylo předvídatelné, že k ničemu závratnému nedojde. Napětí by se tu ale dalo fakticky řezat. ()

Loď (2021) (S02E06) 

Konec možná šokující, ale rozhodně ne s důsledkem, který se snažil vyvodit. Tohle ještě bude mít dohru a rozhodně ne jen tak ve prospěch našich hrdinů. ()

Táborák (2021) (S02E07) 

Sarah si nám trochu zahrála na drama queen a trhlina v ústřední romanci mě spíš urazila, už jen proto, že jsem dokázal prokouknout, jak se jim hraje rozkmotřený pár poněkud špatně, když spolu žijí ve skutečnosti. ()

Kříž (2021) (S02E08) 

Dobrodružný žánr na filmovém poli skoro vymřel, naštěstí je tu ale Outer Banks, které ho dokáže i v rámci pouhých 45 minut obsáhnout bohatěji než kdejaký celovečerák. ()

V pasti (2021) (S02E09) 

Nezastavitelná smršť akce, kterou bych musel dokoukat, i kdyby mi hořelo za zády. Chápu všechny, kteří tuhle sérku dali na jeden zátah. ()

Coastal Venture (2021) (S02E10) 

Mírně jsem se obával, že se příběh uzavře a náznak na pokračování se nedostaví. To by se ale nesmělo jednat o tak intenzivní záležitost, kterou nutně potřebuju co nejdříve v naznačené třetí dávce. ()

Reklama

Reklama