Reklama

Reklama

Příběh gangstera: Marbella

  • Velká Británie Rise of the Footsoldier: Marbella (více)

Obsahy(1)

Pat Tate (Craig Fairbrass), čerstvo prepustený z väzenia, sa vracia späť do svojho nočného klubu v Essexe. Keďže však neprestáva myslieť na pomstu, čoskoro odchádza do Marbelly, aby našiel Franka Harrisa. Ten je však už mŕtvy a Patovi sa ponúkne najväčší obchod s drogami, aký kedy zažil. (Arsenal83)

Recenze (14)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Je téměř neuvěřitelný, že tahle "série" má již 5 dílů... Tohle je teda čtvrtej, ale pátej už je na Světě, akorát ještě nejsou titulky :o). A za mě je to dobře, že se pokračuje dál. Nevím čím to je, ale natuhle partu vostrejch hochů z Anglie mám slabost. Je to zamprvý kvůli vynikajícímu 1.dílu, ale i jeho dalších pokračování. Tohle taky vůbec nezaostává. Brutání násili, sex, drogy a jede se celej film... ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Stejná podíváná jako trojka.Kromě pár jiných úhlů kamery je vše při starém.Ze čtyřky je cítit,že se nemělo moc co měnit a jen opět přilít na pažbu nějakýho sráče,kterého Pat opět v podání nekompromisního Fairbrasse naklepe na solar.Režisér hrál v jedničce a čtyřku si vzal levou zadní.Scénárista je taky z jedničky,ale moc cítit to tedy není,ale jako zrychlená epizoda s pár flashbacky na tento typ filmu bohatě stačí.Ta cestovatelská do Marbella s Tonym,který se pořád směje a Craigem se zafačovaným krkem mělo dobrý náboj.Škoda jen,že nebylo víc humornějších scének.Pátý díl?70% ()

Reklama

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Trilógia ma dostala, potešilo pokračovanie, bez charizmatického Ricci Harnetta to už nieje ono. Predošlým častiam dodával ducha a emóciu, táto 4tá časť je len pobehovanie steroidovej hory Fairbrassa po baroch a luxusných vilách a bezduché mlátenie. Je tu aj náznak príbehu a nejaké to napätie, zvrat, napr.Charlotte, ktorá svojou ženskosťou oživila drsné päste, dobre som sa pobavil na sfetovaných Tony a Craig, kvalita však upadá. Erotické scény žiadne, uvidíme iba nejaké holé prsia, šukačky sa odohrávajú za zavretými dverami. Zaujímavosťou je posledná scéna, po záverečných titulkoch, kde je náznak pokračovania, len prehovorte prosím Ricciho, aby šiel do toho a napísať lepší scenár. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zatímco agresivní hovado Larry je ve Španělsku kvůli vendetě a pilulím, Moe a Curly ho teprve následují a jelikož to berou přes Amsterdam, jejich schopnost cokoliv sjet, ojet a posrat se může plně projevit.. Vaudeville ze Southendu už jede spíš v módu nějaké americké road comedy, co se odehrává v Evropě a ten scénář, který v sérii nikdy nebyl nějak top, je tady už jen zoufalost. Naštěstí tu nejsme kvůli němu, ale zhovadilým postavám, násilí a exploitaci. Teda s výjimkou pichu mezi Charlotte a Patem, který se odehrál za zavřenými dveřmi. Zřejmě nechtěli ukázat, že ten druhý má větší kozy.. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

A toto už bola len čistokrvná, akčná komédia. So sériou to malo spoločné už len názov, postavy a trochu náznak prepracovanejšieho scenára. Stále je to ale fajn. Vidieť to však ako samostatný film bez predchádzajúcich dielov, bol by som asi rozčarovaný. V sérií je to ale v pohode a dúfam, že sa ešte dočkáme veľkolepého finále a príbehy sa uzavrú. Reálne za dve, jednu pridám len kvôli sérií. 3 z 5 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (vojacekr)

Reklama

Reklama