Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (250)

misterz 

všechny recenze uživatele

Ide o taký pokus na Kill Bill, no nemalo to režisérske kvality formátu Tarantina. Musím ale uznať, že sa na to nepozeralo zle, aj keď ten dej bol niekedy viac ako uplácaný. Vyrušovalo aj to nezmyslené terminátorovanie hlavnej postavy. Rozuzlenie sa tiež dalo čakať. A osobne by som privítal viac práce s mečom a menej guliek vo filme. Inak spokojnosť. Lepší priemer. 65/100 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dámska wickovka, mierne moralizovaná, pokúšajúca sa o emotívnejší presah. Tam kde fungujú skvelé akčné sekvencie, nefunguje interakcia medzi postavami. Ale odpúšťam. Ako priaznivec žánru som sa bavil a od takejto produkcie som ani viac ako pár dobre mierených úderov a strelných zásahov, natočených v dynamickom tempe nečakal. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Někdo rád vdolky, někdo divoký holky, ale je fakt, že tahle je divoká až moc – headshoty se tady nešetří, stejně tak propíchnutými bulvami a hrtany. Opět je to asi jenom můj problém, ale nějak nedávám ty rachitický holky, který si dávaj k večeři deset ozbrojenejch chlapů, zvlášť když jsou v posledním stádiu jako Litviněnko na jednotce JIP. No nic, další pásová strong female odškrtnuta, Netflix opět na půl plynu. Ale Mary Elizabeth Winstead posílám pusu na čelíčko, je to sympaťačka. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Na začátku musím přiznat barvu: Čekal jsem to o dost horší. Kate je nakonec docela příjemnou, adrenalinem našlapanou, netflixovskou podívanou se zajímavým zasazením (neonově prosvětlené uličky Tokia) i obsazením. "Winsteadka" odvedla kus práce, její roli female vražedkyně jsem jí věřil v zásadě po celou stopáž, takže v tomhle ohledu za mě obří palec nahoru. Na druhé straně bohužel nechápu obsazení Woodyho, tak výbornému herci dát tak minoritní roli, kde nemůže naplno ukázat svůj talent, to považuji za hrdelní zločin. Akce krvavá (useknuté prsty, sťatá hlava atd.), nešetří též zajímavými nápady, bitky choreograficky ucházející. Jasně, scénáristicky nic inovativního, ale narozdíl od žánrově podobných příspěvků nedávné minulosti (Old Guard, Jolt) mělo tohle setsakra šťávu! Takže si těch svých 6,5/10 v pohodě obhájím :D P.S. Ale Charlize Theron se svou Atomic Blonde kvalitativně úplně jinde ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jak mi někteří herci přirůstají k srdci, tak Mary Eli mi od srdce zřejmě odrostla. Za dob filmů Scott Pilgrim nebo Auto Zabiják jsem ji žral, ale tady mi příšerně lezla na nervy. Příběh? Vomletá fraška, béčkařina, co se tváří jako akční drsnost, přitom je to drsný jak vohraná kazeta v popelnici. Nevím, mě tohle lezlo na nervy už od loga. Chtěl jsem dát jednu hvězdu za akci, ale už nechci. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Členky japonskej heavy metalovej skupiny BAND-MAID si vo filme zahrali samé seba. (beso74)
  • Nealkoholický nápoj Boom Boom Lemon, ktorý Kate (Mary Elizabeth Winstead) hľadá , by ste hľadali úplne zbytočne. Je to fiktívna značka vymyslená len pre tento film. (beso74)

Reklama

Reklama