Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 2/10/// +občas slušná atmosféra, sem tam nechutné scény -jako vždy logika, děj, dialogy, směšné efekty/// No trošku jsem se i bavil, vyloženě odpad to není, ale nesmíte to brát vážně. Jedná se totiž o další shit s přerostlím zvířátkem. Tentokrát to však zachraňuje hutná atmosféra. Jinak Chris Potter je fain, ale rád bych ho viděl v lepších filmech./// Celkem 38%/// ()

Nektarinka 

všechny recenze uživatele

Dnes už starší horor o pavoucích jak název vypovídá. Mám moc ráda filmy o opuštěných ostrovech, ale ze srdce nesnáším pavouky ( jsem arachnofobička jak vyšitá:-D ). Pro tyhle skutečnosti to byl pro mě zajímavý výběr filmu, ale chtěla jsem se bát tak jsem tomu dala šanci. „Hlavní pavouk“ na sebe nechává dlouho čekat, jeho model je velmi zajímavý:-D, ale přes velmi špatné recenze filmu nejsem úplně zklamaná. Na celém filmu mi v hlavě utkvěla jedna scéna kterou nemohu zapomenout už velmi dlouhou dobu a to že jedna z hlavních postav, žena ve středním věku která má na ostrově troufám si říci největší šanci na přežití je uvězněna v malé místnosti a bohužel trpí klaustrofobií. Velmi špatně se jí dýchá a jde na ni panický záchvat a musí volit mezi svým strachem z uzavřených prostrorů kde je ale v bezpečí, nebo utéct ven kde na ni číhá obří pavouk. Dávám 3/5. ()

Reklama

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne nelogický príbehový zlepenec, korunovaný lacným spracovaním a príšernými postavami - hercami. Kapitola sama o sebe je postava Mercer-ovej /Alex Reid/. Nepamätám si, kedy naposledy som pociťoval voči nejakej postave tak veľku, priam bytostnú averziu. Každá jej replika je dych vyrážajúca perla, ktorá z ľahkosťou zatieni "perlenie" ostatných postáv. 10 % ()

HellFireFery

všechny recenze uživatele

Ptám se už po několikáté. Proč se točí takové filmy, když na ně nejsou peníze a je od začátku první klapky jasné, že to bude pořádný průser. No, dokoukal jsem to, ale občas jsem se musel i smát tomu, jak je tu všechno tak nedodělané a dětinsky zahrané. No, to se nedá nic dělat. Jediné štěstí je to, že mě nikdo nenutí, abych se na to díval znovu. ()

Hejkal_03 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film jsem získal jako dárek k časopisu, tak jsem si od něj moc nesliboval. A ani jsem neměl. Byl to zatím nejhorší thriller// horor, co jsem kdy viděl. Stravitelný byl jen začátek. Jakmile tam začali běhal "pavoučci" bylo vše hezké pryč. I přes všechny absurdní scény jsem film dokoukal a buďte si jistí, že si tenhle film už nikdy nepustím. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Když pavouk hrdiny zažene do hangáru, říkají, že zadní dvířka jsou zamčená a že se jimi nikam nedostanou. Později je však otevřou rukou bez jakéhokoliv zásahu. (Pepy)

Reklama

Reklama