Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 2/10/// +občas slušná atmosféra, sem tam nechutné scény -jako vždy logika, děj, dialogy, směšné efekty/// No trošku jsem se i bavil, vyloženě odpad to není, ale nesmíte to brát vážně. Jedná se totiž o další shit s přerostlím zvířátkem. Tentokrát to však zachraňuje hutná atmosféra. Jinak Chris Potter je fain, ale rád bych ho viděl v lepších filmech./// Celkem 38%/// ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky trashe se to rozjíždí zajímavě: špatné tiky, ufoni, pavouci. Ale místo toho, aby kolem vás režisér ovinul pavučinu vtipu a dobré atmosféry, tak vám vstříkne přímo do páteře jed v podobě totální stupidity a nudy. O dialozích se nedá prakticky mluvit. S vypnutým zvukem by film působil úplně stejně hloupě. Kdyby byl film alespoň stupidně zábavný, ale on je jen stupidně stupidní (Ha, tolikrát jsem to slovo v jedné větě snad ještě neviděl). Jediné, co tak alespoň občas pobaví jsou efekty, nic moc herci a docela slušná hudba. Když už se tvůrci vykašlali na komediální ladění, které by si podle mého takovýto námět zasloužil, tak je nutné zmínit se o nulové atmosféře. To už mě víc vyděsil pavouk, který včera zápasil s mouchou za mým oknem. Arachnid je film, u kterého může zaujmout snad jen hezký plakát. ()

Reklama

HellFireFery

všechny recenze uživatele

Ptám se už po několikáté. Proč se točí takové filmy, když na ně nejsou peníze a je od začátku první klapky jasné, že to bude pořádný průser. No, dokoukal jsem to, ale občas jsem se musel i smát tomu, jak je tu všechno tak nedodělané a dětinsky zahrané. No, to se nedá nic dělat. Jediné štěstí je to, že mě nikdo nenutí, abych se na to díval znovu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Videl som už mnoho filmov o nebezpečných, vraždiacích pavúkoch. Väčšinou sa jednalo o nízkorozpočtové, béčkové horrory. Hlúpe scénare, mizerné filmové triky a veľmi slabí herci. Kvalita hlboko pod priemerom. Podobne je na tom aj snímok zo španielskej produkcie "Arachnid". Skupina dobrodruhov núdzovo pristane na izolovanom, exotickom ostrove uprostred mora. Ich lietadlo nie je schopné ďalšieho letu a satelitná vysielačka nefunguje. Všetko sa ešte viac skomplikuje, keď ich jedného po druhom začne likvidovať obrovský, zmutovaný, mimozemský pavúk. * ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Aspoň na ty ženské role šlo koukat, ale vrážet tolik peněz na to, aby se někde hodinu a půl ukazovaly dvě hezké baby? A tohle horor? Když už, tak sci-fi. Filmy o přerostlých a zmutovaných zvířatech jsem nikdy nechápal a nikdy mě nijak nezaujali, tenhle film je jen další důvod toho, že se můj vztah k nim nezmění. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Když pavouk hrdiny zažene do hangáru, říkají, že zadní dvířka jsou zamčená a že se jimi nikam nedostanou. Později je však otevřou rukou bez jakéhokoliv zásahu. (Pepy)

Reklama

Reklama