Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

H.Gordon odpad!

všechny recenze uživatele

Proč to vzniklo? To netuším. Herecké výkonu na tomto "hororu" byly zřejmě nejhorší. Nějaký pokus o hororovou atmosféru jsem ani nenašla. Nelituji, že jsem ho viděla. Alespoň jsem se u toho dobře pobavila s přáteli a krásně jsem se shodli, jak je to hloupé, ale mrzí mě, že jsem za to dala peníze. Ale alespoň jsem se poučila. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Tohle není ani vtipné. Stejně jako Arachnia je tenhle film stejná nepovedenost (až na to, že Arachnid je na jedno procento napínavý, a Arachnia vtipnější). Ale Proč je v pár scénách pavouk dělán ze Stop Motion? Nepatří náhodou tyhle efekty do dvacátého století? Herci mohli být lepší. Na pavouka jsem musel čekat dost dlouho, a nezáživné. Asi jsem měl vážně Smolíčka. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Byl jsem poměrně zvědavý, tenhle pavoučí horůrek totiž předchází opulentní pověst snad nejvíce ze všech jemu podobných antifilmových úletů. Leč, marná snaha a hlavně marná oběť mého drahocenného času, Arachnid je skutečně krystalicky špatným filmem, bezduše recyklujícím hromadu zažitých motivů a aplikujícím groteskní digitální efekty, které by nevystrašily ani pětileté dítě. A jestliže první polovina, kde se pracuje výhradně s náznaky hrozícího nebezpečí, představuje zasazením děje do exotického prostředí a uspokojivě načrtnutou atmosférou alespoň oddechové dobrodružství s pohlednou pilotkou a kozatou blondýnou, akční závěr je směšný, statický, negradovaný a hlavně zcela nekrvavý, bez jakéhokoli náznaku sebevědomého guilty pleasure obrazu... Mimozemskou zápletku zcela ignoruji, ta je ve výsledku stejně ukázkově zbytečná, a jednu hvězdu posílám společně s varováním, že více hororovou a vzrušující záležitostí než film samotný je zdejší znepokojivý text distributora - jen abyste se nenechali stejně jako já falešně nalákat ;) 20% ()

HonzaMag 

všechny recenze uživatele

600 korún, 600 korún milý Tron - to jsem si zase neustále opakoval já, protože jsem se nechal nachytat dříve než tento skvost vyšel v edici Vapet. Smrtka ma neklepla, ale chodila naozaj velmi blízko. Byl to skutečně horor, .... to dokoukat .... a neustále přitom neproklínat okamžik, kdy jsem na své klávesnici potvrdil objednávku. Hlavní hrdina mi připomínal ňoumu ze seriálu o kung-fu s D.Carradinem. Úroveň triků odpovídala tak úrovni před padesáti lety.... ()

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne nelogický príbehový zlepenec, korunovaný lacným spracovaním a príšernými postavami - hercami. Kapitola sama o sebe je postava Mercer-ovej /Alex Reid/. Nepamätám si, kedy naposledy som pociťoval voči nejakej postave tak veľku, priam bytostnú averziu. Každá jej replika je dych vyrážajúca perla, ktorá z ľahkosťou zatieni "perlenie" ostatných postáv. 10 % ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Když pavouk hrdiny zažene do hangáru, říkají, že zadní dvířka jsou zamčená a že se jimi nikam nedostanou. Později je však otevřou rukou bez jakéhokoliv zásahu. (Pepy)

Reklama

Reklama