Reklama

Reklama

Já, Victor

(seriál)
Trailer
USA, (2020–2022), 13 h 26 min (Minutáž: 24–34 min)

Předloha:

Becky Albertalli (kniha)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Seriál sleduje nového studenta střední školy Creekwood Victora na jeho vlastní cestě sebepoznání, kdy čelí problémům doma, přizpůsobuje se novému městu a bojuje se svou sexuální orientací. Když se mu zdá, že je toho na něj příliš, obrátí se na Simona, aby mu pomohl zvládnout vzestupy a pády střední školy. (Disney+)

Recenze uživatele AdelleR k tomuto seriálu (2)

Já, Victor (2020) 

Americké romantické komedie mají většinou jasně stanovená dramata, zápletky a taky způsoby, jak je řešit. O to víc mě potěšilo, jak rozdílně k tomu přistupovali tvůrci v případě Love, Victor. Jistě, je to předvídatelné, ale stejně je to tak strašně návykové, že snad ani neexistuje lepší materiál na binge-watching a jsem si jistá, že si to brzy celé pustím znovu. Je to sladké, ňufaté, prostě se celou dobu budete culit, a pokud jste takový cíti jako já, tak vás pár scén jistojistě rozbrečí tou tryskající nadějí. Za mě rozhodně velké doporučení, ať už jste film se Simonem viděli, či ne. ()

Série 2 (2021) (S02) 

Tenhle seriál řeší strašně důležitý věci. A je dobře, že se točí. Řeší neskutečně důležitá témata a to rovnou z několika úhlů pohledu, takže si každý může vybrat, jak to podle něj vyhovuje nejvíc. A řeší spoustu témat, která se ve filmech/seriálech pořád tolik neřeší. Má to svoje místo a ano, stále to je důležité jako předchozí série. Ale... nemůžu si pomoct, ale přijde mi, že se z toho prostě stala vztahovka. Na teen vztahový drama jsem asi už moc stará, nevím. Je to de facto kolotoč hádek a omluv, pořád dokolečka. Jistě, vztahy nefungují vždycky růžově a ne vše se vyřeší lusknutím prstu, ale tento způsob mi opravdu neseděl, poslední dvě epizody mě strašně vytáčely a konec to trochu pohřbil, to mě strašně mrzí. Love, Victor stále pracuje se stereotypy a boří je, jen aby pak přišel milostný trojúhelník, který tam je prostě jen proto, aby tam bylo drama, nic víc. Stále to je vtipné, dojemné i důležité, postavy si procházejí úžasným vývojem, má to dynamiku, ale první série mi prostě sedla víc. ()

Reklama

Reklama