Reklama

Reklama

Hightown

(seriál)
Trailer
USA, (2020–2024), 23 h 27 min (Minutáž: 50–60 min)

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Monica Raymund, James Badge Dale, Riley Voelkel, Shane Harper, Amaury Nolasco, Ana Nogueira, Mike Pniewski, Edmund Donovan, Tonya Glanz, David Granados (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(25)

Videa (4)

Trailer

Recenze (8)

ER 

všechny recenze uživatele

Příznivci krimi, kde si policajt vyhoní při sledování videa s podezřelou, nebo lesbická policajtka má ráda chlast, drogy a pořád si to s nějakou rozdává,asi budou nadšeni. Ti, kdo očekávají krimi s napínavou zápletkou mají smůlu. Vleklý děj , jehož nejsilnější zbraní je sex, se tak vyšetřováním vraždy věnuje z jedné třetiny. Co se formy týče, tak aspoň tady je to na solidní úrovni včetně castingu. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená krimi, ve které se s ničím nepářou. Typický "nezávislák" od Starz, ve kterém se nemusí ohlížet na útlocitné diváky, pro které je sex něčím odpudivým. Monica Raymund v hlavní roli je vynikající a jako obvykle válí i můj oblíbenec James Badge Dale. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

povedená kriminálka,která si po celou dobu drží slušnou atmosféru a i když by se jí dalo vyčíst,že není úplně nejoriginálnjěší,díky sympatickým postavám se jí dá leccos odpustit.Druhou řadu si dám rád...70% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oslava nezavislych, coolovych, na drogach fungujucich a s kymkolvek sexujucich lezbiciek. ;) A napriek tomu ta ustredna, Jackie, je u namornej policie. Realita? Nie, blbost. Vystajlovany policajtik obetujuci pre sluzbu v policajnom zbore aj prerusenie "fajky". ;) Ked sa slecna Jackie vybura, v zapati jej dojde, ze vlastne do vazenia nechce ist a terapiu nepotrebuje, lebo je tak coolova, ze je "v cajku"...kde vsade sme to uz videli. Inak do P-townu by som sa siel fakt pozriet. Zrejme je to jeden paradny open-bar, kde sa len staci natiahnut...a trhat. heh. Irony off. Cajicek pre naivnych, mladsich a nezorientovanych. 30% Po prvych dvoch dieloch, kedy som len krutil hlavou, som sa rozhodol pre "rychloposuv", ci sa moj tusak o dalsom vyvoji potvrdi. Zhruba ano, ziadne prekvapenie sa nekonalo. Lacny cajicek typu CSI Miami, ktory dava uzasne role-modely. Zvlast u policajtov aj u nezavislych "coolovych" rozhodnoziek. Neodporucam, zabity cas. Silna hviezda. ;) ()

Pavelkedar 

všechny recenze uživatele

Tak to mě rozhodně nenadchlo. Utahaná a rozvleklá, spíše komorní záležitost s asympatickou obtloustlou uzenkou v nesypatické a protivné hlavní roli. "Leckie" je sympaťák, přesto je jeho role ztvárněná rozporuplně a nemyslím si, že to byl záměr. Někdo to tady níže celé přirovnává k "Banshee". Jo, možná tak tím každodílným a častým šukáním, to jo. Ale jinak to BANSHEE nesahá ani po kotníky. Druhou sezonu si rád odpustím. Tož tak. ()

Galerie (57)

Reklama

Reklama