Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Recenze uživatele Autogram k tomuto seriálu (5)

Došly prachy (2020) (E01) 

Rozbeh seriálu ako uvedenie do situácie, ktorú všetci dobre poznáme, môže byť, len mi nie je jasné, či to bude seriál o seriáli alebo skôr o zákulisí a hercoch. –––– Já jsem člen činohry Národního divadla. Já hraju Shakespeara, Gogola. Já jsem vystudoval konzervatoř, aby se ze mĕ v nejlepším hereckým věku stala nějaká youtuberská mrdka. ()

Profík (2020) (E02) 

Langmajer řádí. –––– Kdyby vy jste hrál tak, jak já uklidím, tak jste dávno v Národním. –––– Tak to prostě je. Já jsem Jiří Langmajer. Hlavní hvězda z filmu, z televize. ()

Tresť (2020) (E03) 

Misia splnená, Brno to schytalo zo všetkých strán, Praha sa môže vrátiť domov. –––– Tresť se nevysvětluje! ()

Druhá vlna (2020) (E04) 

Druhá vlna prinútila natočiť aj Duhú vlnu. Nový scenárista prináša nové nápady a trochu rozvláčnejšie poňatie, takže epizóda sa nezmestila do jednej epizódy, ale sú potrebné dve. –––– Já chci prostě implementovat můj úspěšný, náš úspěšný model postupně na všechna divadla. –––– Co to je!? – Co co to je? Co? Mojmír, Mojmír a Mojmír. ()

Zával (2020) (E05) 

Opäť hviezdne obsadenie a výborný záver. Žáner drámy a komédie je prepletený neobyčajným spôsobom, takým ostravským. –––– Tak Ostrava je malá, že? – To už nikdy neříkej, pičo! –––– Já mám předplatné jenom na operu a balet. Činohru prcám. –––– Dyť já v tom Hollywoodu moh dozrát jako červeňoučký jablíčko. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama