Reklama

Reklama

Výbušnej koktejl

  • Francie Gunpowder Milkshake (více)
Trailer 1

Sam (Karen Gillanová) bylo pouhých 12 let, když ji její matka Scarlet (Lena Headeyová), elitní vražedkyně, musela opustit. Sam byla vychována nelítostným zločineckým syndikátem, pro který pracovala její matka. O patnáct let později se Sam vydává v matčiných stopách a stává se nemilosrdným, efektivním a loajálním zabijákem. Když se však riskantní zakázka zvrtne, musí volit mezi loajalitou k organizaci a ochranou života nevinné osmileté holčičky Emily (Chloe Colemanová). Po odmítnutí mise má jedinou šanci na přežití: znovu se spojit se svou matkou a jejími nebezpečnými kolegyněmi „Knihovnicemi“ (Angela Bassettová, Michelle Yeohová a Carla Guginová). Tři generace žen spojí své síly v pomstychtivé válce proti těm, kteří by je mohli připravit o všechno. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (104)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, byla to ženská variace na Johna Wicka nebo parodie na zabijáky v ženském podání? Tak jako tak, bylo to hodně zvláštní, ale spíš nepříjemným způsobem. Akce nebyla sice špatná, ale nebylo jí zas tak moc a hlavní hrdinka by v případě herectví měla raději zůstat u Nebuly nebo jak se jmenovala, protože její výkon je jak ženská verze Chucka Norrise. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Gunpowder Milkshake by chtěl být girl power stylovou žánrovkou,ale tak nějak v tomhle směru kulhá na obě nohy.Akce je hodně,ale až na jednu scénu je nevýrazná a tuctová,příběhová linka je na tom hodně podobně a třešničkou na šejku jsou herecké výkony.Máme tu sice partu výrazných hereček,které už si akčním filmem prošly,nicméně ty zkušené (Gugino,Headey,Yeoh,Bassett) nemají tolik prostoru a ta která by to měla táhnout je bohužel trochu dřevo.Mám Karen Gillan celkem rád,ale to co stačilo na Jumanji,kde byla jedním členem party,bohužel nestačí na akční kousek,který by měla sama táhnout...40% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Až nečekaně rychle se to začalo zajídat, což zamrzí. Navíc se to například s Atomic Blonde nebo Johnem Wickem nemůže vůbec srovnávat. I třeba Ava s Jessicou Chastain byla příběhovým brakem, ovšem s několika velmi slušnými akčními scénami. To tenhle americko-francouzský tým nabídnout nemůže. Stejně jako zajímavé postavy nebo snad herecké obsazení. Ani to výsledek nezachrání. Karen Gillan je sice sympatická, ale nemůže se opřít ani o scénář, ani o nějakou nápaditou akční choreografii. A parťačky jí kryjí záda jen občas. Celkově to chce být hrozně barevné a stylové, ale nakonec je to bez energie, tempo drhne, akce je po počátečním vizuálním „opojení“ sterilní. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vo filme sa v bojových scénach dajú vypočuť westernové popevky a hudobné podmazy pripomínajúce Divoký západ, normálne sa mi hneď v mysli vybavil Clint Eastwooda ako má cigáro v hube a so zúženým pohľadom hľadí na nepriateľa. Potom som ale precitol a žiadneho Clinta som tam nevidel. Len štyri ženské, ktoré mlátili chlapov ako handrových panákov, pričom charizmou minimálne Karen Gillan pripomínala viac menej tú handru, v podstate mala len jeden výraz akoby bola tesne pre mŕtvicou. Dosť drsné no. Našťastie skoro všetci muži vo filme zomreli, takže norma splnená. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak třetí ze čtveřice a popravdě, zatím se mi tenhle film líbil nejvíc, asi to budetím že je to takové mezi, trochu komedie, dost akce, nějaké to drama a nějaké to poselství o vykoupení. Co mně ale nejvíc na filmu zamrzelo, že Ralph Ineson zde nedostal tolik prostoru, kolik by si zasloužil. protože i v tom málu, předvedl opravdu špičkový výkon. Ale vše ostatní šlape, jako Švýcarské hodinky, výběr písniček, originální akce, lokace a atmosféra. Akci zde musím hodně vychválit, protože takhle nápaditou akci, už sem dlouho neviděl, ta kamera, to kde se ta akce odehrává a jak je choreograficky zvládnuta je opravdu špica. Akce v nemocnici, je jedna z nejvíc kreativních a vtipných, za to řežba v knihovně, je zase napínavá a brutální. Co se týče příběhu, v tomhle směru to sice neni nic světového, ale u těhle filmů, nejde ani tak o příběh, ale o ty postavy a o to jak se poperou se situací, ve které se ocitli. A některých postav mi bylo líto a to i v řadách záporáků, protože pitomci.......pitomci byli naprosto užasní, takže díky nim, tenhle film má ode mně pětihvězdu. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (1)

  • Keď Sam (Karen Gillan) príde s Emily (Chloe Coleman) do nemocnice, vezme odloženú pištoľ (Glock 19) a vyberie zásobník, aby skontrolovala, či je zbraň nabitá. Vôbec však neskontroluje, či je náboj v komore a či je zbraň teda pripravená na streľbu. (ČSFD)

Reklama

Reklama