Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Recenze (99)

Han22 

všechny recenze uživatele

Noc husí kůže je klasická osmdesátka se vším všudy - teenageři, hlavní hrdina outsider s moudrým kamarádem, krásná dívka kterou si samozřejmě získá, parta pitomců která mu strpčuje život. A do toho ufounům uteče nádrž slimáků, kteří mění lidi v zombie. Zní to super, ale bohužel se většinu filmu nic moc neděje a ani to finále není extra nadupaný. Ani ty masky se moc nepovedly, začátek s mimozemšťany vypadá spíše jak z padesátých let než z roku 1986 a zombíci taky nic moc. Ale nebudu zlej, film mě celkem bavil, je to zkrátka taková zábavná oddechovka než pořádný horor a tak to celkem i funguje. Jo a vyhněte se obloukem opravdu ultrapříšernému dabingu. ()

Jan Tucnak 

všechny recenze uživatele

Thrill me :D jako na frigtnight to nema ale je to docela povedeny. Trosku vetsi spad a bylo by to super. Nejlepsi je ze film vi kde je jeho misto a tezi z absurdnich situaci viz rozchod s uz mrtvym blondackem, skoda ze to stejne vetsine lidi tady ani nedojde. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Šílenej mix hororovejch subžánrů kde je doslova všechno - mimozemšťani v šílenejch kostýmech, slimákovitej parazit z vesmíru, zombíci, sériovej vrah se sekyrou z 50. let, nemrtvý zvířata, hláškující detektiv, koroner kterej drží v ruce žrádlo v každý scéně, nespočet křápnutejch hlav, brokovnice, plamenomet, sekačka na trávu, dobovej soundtrack, několik narážek na horory a několik povedenejch hlodů. To vše vám dá parádní osmdesátkový béčko který se prostě nedá neoblíbit. Proto mi přijdou srandovní komentáře zdejších samozvanejch hororovejch "guru" který si myslí že použijou pár chytrejch výrazů a čekaj že si lidi sednou na prdel neboť jim to jako obhájení údajný špatnosti tohohle filmu stačí. "I got good news and bad news, girls. The good news is your dates are here. / What's the bad news? / They're dead." ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Hneď na začiatku ukradne ritnatý gumácky mimozemšťan tajnú zbraň, ktorá vzápätí skončí vystrelená len tak naverímboha do vesmíru. A podľa gravitačného zákona musí každý predmet letiaci kozmickým priestorom skončiť v Amerike, pretože v takom Uzbekistane by aj tak nevedeli čo s ním. Každopádne obsahom mimozemskej zásielky je náklad mozgožravých slimákov, čo skáču ľudom do huby a menia ich na zombíkov. Je tu všetko čo amíci vo fimoch musia mať, zamilovaný stredoškoláci, ich vymleté spolky, nevyhnutný ples a aj športový chrapúň ako zosobnenie všetkých zlých vlastností. Zaujímavejší než všetka omladina dohromady je však postava mierne vyšinutého detektíva tesne pred psychickým kolapsom čo trúsi jedovaté hlášky. Môžem povedať že dnes sa mi to páčilo o trošku viac než pred rokmi. Plynie to v celku konštantným tempom a v závere vytasí aj nejakú tú srandu s plameňometom a upaľovaním slimákov vyletujúcich z puknutých hláv. Mne osobne v pamäti aj po rokoch ostal hlavne ten spráchnivelý psychopat so sekerou. Solídne efekty, solídne béčko. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Konečně sem zjistil název,když mě jinak zombie plné slimejšů uvízlo v paměti asi navěky.Pořád zábavné a nechybí nadhled,který zpomaluje stárnutí a trapnost masek.Na nějaké úchylácké gore nejsem vůbec zvědavý! ()

Tomihiro 

všechny recenze uživatele

"The guy's body was in the woods 20 yards from the car. My partner found him. I found the girl. I found her in the car, and on the road, and in the woods." - Ray Cameron ()

molcan2 

všechny recenze uživatele

"Mám pre vás dobrú aj zlú správu, dievčatá. Dobrá správa je, že vaše rande je tu. Sú mŕtvi."  Nebudem klamať, páčilo sa mi to. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná, nevtipná kravina. Nepřijde mi to ani jako komedie, ani jako parodie, ani jako horor. Jenom jako blbost. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Typické béčko pozdních 80. let o teenagerech čelící nějaké hrozbě. Tentokrát proti nim stojí brouci měnící lidi na zombie. Potěšila mi účast T.Atkinse, který hláškoval o "stošest". ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Fred Dekker toho neudělal mnoho, ale to co udělal, očividně dělal s láskou, a spíš než aby se snažil nutně přinést něco originálního, to dělal pořádně. Night of the Creeps je přesně taková, jenom se musíte trochu orientovat ve věcech, co ji ovlivnily. On totiž není klasický osmdesátkový horor. Vychází to hodně z padesátek (z nichž tedy ty klasické osmdesátkové horory vycházejí taky, ale tohle je jako osmdesátkový padesátkový horor... ehm), ke kterým se hlásí i úžasné černobílé intro, jež je jako dvě epizody Twilight Zone najednou. A jako syntéza několika epizod Twilight Zone je i ten zbytek po přesunu do "současnosti". Máme tu mimozemské slimáky měnící lidi na zombie, kryogenetické komory, mozky ve sklenicích apod. A do toho další Dekkerovu lásku – detektivy z pulpových románů. Všechny najednou. Tom Atkins je depresivní chlastající PTSD Chandlera-čtoucí detektiv s temnou minulostí a zásobou kouzelně špatných wisecracků. A je to nádherné. Hlavně proto, že postavy se ve všech těch přepáleně nerealistických situacích chovají naprosto vážně. Neskonale zábavné – od maniaka se sekyrou, až do nemotorně sestříhané přestřelky s explodujícími hlavami. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vypadají jako slimáci, ale jedná se o mimozemský organismus, který parazituje na lidech a dělá s nimi věci. Osmdesátková hororová komedie, při dnešním pohledu servírující spoustu známých motivů a scén. Zkrátka, jakoby to byl takový souhrn všech hororových klišé. Ale nedá se říct, že by to nefungovalo. Naopak to má krásný nostalgický nádech a atmosféru. A že jsou některé efekty nedokonalé? Prostě osmdesátky se vším všudy. Takže co tu máme. Příšery, mimozemšťany, zombie a mnoho dalšího. Pro puberťáky samozřejmě také hezkou slečnu na střední. Je to neoddiskutovatelně hloupé, ale zábavné a plné energie. Pro někoho se dokonce jedná o kultovní film. A nakonec, proč ne, když ´Noc strašidel´, jak zní originální název, na to má. ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Výborný Atkins a slušní mladí herci. Jen se to teda mohla trochu více rozjet... taková Night of the Demons byla v tomhle hledisku lepší. ;-) ()

messi@h 

všechny recenze uživatele

Průměr. Jestli se jedná o komediálně laděný horor, tak jsem za celou dobu nepostřehl nic aspoň trochu vtipného. Ano, jistá nadsázka tam je, ale vtip se nedostavil. Prostě takový film, který neurazí, nepotěší, nezaujme. Chyba je i v hlavních hrdinech, kteří nejsou zrovna dvakrát sympatičtí. Mírně výraznější postavou je snad jenom detektiv. No a co se týká závěru, kde hlavní hrdina s dívkou svých snů pobíhají s brokovnicí a plamenometem, tak o stupínek víc a nazval bych to trapností. Přitom je škoda, že to dopadlo takhle, protože minimálně scéna na patologii s chodící rozpitvanou mrtvolou má docela pěknou atmosféru. ()

Lumberjack 

všechny recenze uživatele

Tak po půl hodině co jsem měl puštěný Sirotčinec jsem se z nudy rozhodl pro změnu a zašátral jsem ve své fimotéce. Nakonec jsem se rozhodl pro tento oldschool horor. A těžko říci, zda jsem udělal dobře... Rozjezd byl pomalý, navíc mě dostával CZ dabing některých osob. Sem tam dobrá hláška, hezké divky z let osmdesátých, srandovně kmitající slimáci víc jak na 2* nemá. Težko řící, jak bych tento film hodnotil z nostalgie, kdybych ho viděl např. před dvaceti lety... ()

neimed 

všechny recenze uživatele

no paaani.. isteho casu, mohla som mat asi 14-15 rokov mi nebolo vsetko jedno, ked som tento skvost videla.. rozhodne mi neprisial ako komedia, vzhladom k tomu, ze predtym som videla len jeden horor a to americky vlkodlak z londyna.. a aj to sa povazuje skor za komediu, nez horor.. ale ja som po tomto sledovala slimakov s inym respektom.. na tu dobu, je noc husi kuze dobre spracovany des, predtym by som dala 5*, dnes slabe 3*.. ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Braková esence osmdesátek, která má své kouzlo, ale není moc jistě vedená a není bohužel ani dostatečně absurdní, aby si člověk nepokrytě užíval tu béčkovou demenci. Vyšťavení námětu tak zůstalo na půli cesty a ani Jill Whitlow to nevytrhne. Největším diapozitivem je, že cenzuru tehdy neřídili paničtí prudérní panicové, a tak se divák může pokochat i obnaženými ženskými těly, což už je dnes výhradním právem pouze na Pornhubu a jiných humanitních serverech. Pokud si tak člověk neujíždí na osmdesátkové estetice nebo květácích, nemá tahle retro bžunda moc co nabídnout. ()

Reklama

Reklama