Reklama

Reklama

Od chvíle, kdy jsme Julia Lavického (Jakub Štáfek) viděli naposledy (ano, bylo to tehdy, když „prodal" zápas, ale zapomněl na to, a dal krásný gól), uběhl více než rok. Lavi je, jak by řekl jeho agent Jarda (Jakub Prachař), pořád stejný dement, ale začalo se mu konečně dařit. A to jak ve fotbalovém, tak v osobním životě. S Vyšehradem postoupil do druhé ligy, kde vede tabulku střelců, opět po něm pokukují zámožnější kluby, dokonce požádal o ruku svou přítelkyni Lucii (Šárka Vaculíková), sestru Jardy... Na svatbě, která stála majlant, ale zjistí, že má už osmiletého syna, což novomanželku rozhodně nepotěší. Nedostatek financí se rozhodne řešit půjčkou od ne zrovna čestné party, zároveň se snaží nepřijít o manželku hned ve svatební den, postarat se o dítě, což je mu na hony vzdálené, dostat se z Vyšehradu někam výš, nebo se poprat s praktikami jistého fotbalového Taťky... Prostě už zase se řítí jak lavina – z jednoho problému do druhého! (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (516)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Když je absolutní rovina, tak neteče ani hovno!'' --- Před nějakou dobou jsem zcela nepřipraven viděl před tímto dílem Vyšehrad: Seryál, měl jsem podobný dojem jako když se  rodič s mrkvičkou v ruce a se svojí ratolestí  místo v dětské ZOO s králíčky a ovečkou ocitl na regulérním Safari v otevřeném prostoru s volně pobíhajícími lvy. K Fylmu jsem tedy přistupoval už výrazně obezřetněji a snad proto jsem si to tak náramně užil. Ano, po dlouhé době jsem se u české komedie fakt smál místy nahlas. Jestli má každý herec svoji nějakou životní roli, tak Kuba Štáfek má svého Laviho i kdyby se do budoucna vyprofiloval do formátu třeba A. Hopkinse :-). Prostě, už nechal otisk. Co otisk. Rýhu! Fakt mi to bavilo celou dobu a každá figura byla skvělá! Krausová, Pavelka, Kubařice, manažer Prachař, Prachař starší , Plesl s  Novotným i ten malej velkej prďola Jakub Jenčík. A samozřejmě mistr Hanuš. Kdo žije fotbalem, jistě si v tom najde mnohem víc než běžný divák, protože film je doslova prošpikovanej narážkami na lecos z velkého fotbalu. Jetli nějaká scéna z tohohle filmu má být legendou, pak je to proslov Hanuše o kráse fotbalu a rozhodčích co tu hru dělají teprve zajímavou. Já fakt ležel :-). Průser je, že je spousta těch, co si fakt myslí, že to talkhle má být. Fylm je šíleně podhodnocený a proto přihodím o gól navíc. Mně to zvolněná tempa ke konci přišlo fajn. Tohle je za 5 branek, naprosto skvělá satira ! * * * * * ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Nekorektní, občas trapné, slušnější než seriál a mně se to líbilo. Mám pro tenhle bláznivý příběh slabost uvědomujíce si všechny mínusy a zápory. Převládají u mě klady, zvláště skvělý Ondřej Pavelka a dokonalá husička Šárka Vaculíková, pardon Krausová. Jakuba Štáfka samozřejmě nelze opomenout, bez něj by to nešlo. ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Původí Vyšehrad seriál jsem neviděl a ani další seryál, nikdy mě to nelákalo i když se o tom všude mluvilo, v práci, v MHD..., jelikož prostředí fotbalu mě nelákalo. Fylm je velmi ujetá přisprostlá komedie,která se leckomu nemusí líbit, ale mě právě tou svou sprostotou a mnohdy trapnými, ale dobrými scénami dostal. Malý inteligent to zahrál skvěle. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Lavina gagů a hlášek, přičemž těch pár nepovedených nebo trapných momentů se tady celkem snadno ztratí. Obával jsem se, aby film nebyl jen sledem skečů, ale tvůrcům se to podařilo sestavit do jakž takž smysluplného celku. Hereckou sestavu posílila i velká jména s Ivanou Chýlkovou na čele a řady sportovců se rozrostly o hokejky, takže spokojenost vládne i v tomto ohledu. Uvidíme, jestli se podaří nasbírat materiál na dvojku, ale takhle na první dobrou bych se jí vůbec nebránil. 80% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

I když sledujete ty nejlepší České filmy, kde hraje top jako Roden, Trojan nebo Vaculík, pořád vidíte jen herce. Ano, herce kteří podávají úžasný herecký výkon, ale furt jsou to jen herci. Štáfek je Lavi, Lavi je prostě tragikomická figurka a odraz Českého fotbalu. Ale to, že to takhle dokáže je ultimátní kotel. Nepamatuju, kdy jsem se v kině tak strašně tlemil a casting jeho syna BTW herec co hraje jeho syna je druhý Tomáš Holý. Prachař na Českého lva. Naprostý fenomén. Nenapadá mě nikdo, kdo by dokázal nebýt hercem, ale danou postavou. Kromě Paula Hogana, který byl, je a bude Korodýl Dundee a Johnnyho Deppa, který je kapitán Jack Sparrow. Ano, takový borec je Jakub Štáfek, je to Lavi a já ho žeru. 95%. ()

Galerie (182)

Zajímavosti (19)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama