Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Originální snímek plný nečekaných situací, emocí, dojemných chvil, ale i zábavy odkrývá rodinné vztahy u Skálů, kde „vládne“ známá herečka Skálová v podání Jiřiny Bohdalové. Její syn ztvárněný Karlem Rodenem řeší svoji prostořekost a přítelkyni. U Pazderků se zase probírají nezvaní hosté a vzájemné vztahy, ale u svátečního stolu se nakonec sejdou Jiří Lábus i Oldřich KaiserJitka SedláčkováPavla BeretováMáša MálkováAlbert Čuba nebo Anna Fialová. Na horách se svátky rozhodne oslavit rodina Hynka Čermáka, a tak si zasněžené závěje užije i Jana PlodkováJan Nedbal či Sára Sandeva. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (266)

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Všichni, jistě včetně tvůrců, jsme aspoň 20x viděli Lásku nebeskou a klidně si ji dáme ještě 10x, ale tohle byla prostě zoufalost. Impotentní scénář, bez jediné kapky humoru (s Bearmeedkem se tentokrát neshodnu, ftipné mi nepřišlo skutečně nic), bez jediné silné scény. Škoda, že to nikdo ze štábu nepoznal, ještě než začali točit. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Veskrze pozitivní film. Přesně takový si ve vánočním čase představuji na obrazovce. Herecké obsazení budí respekt a mé oblíbené hvězdy nezklamaly  - rád jsem viděl opět spolu  duo Lábus a Kaiser, k tomu mí oblíbení Roden, Čermák. Ani mladí nezklamali. Navíc Pierre, který mě dojal, stejně jako celý závěr filmu. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Asi takhle...Námět výborný, potenciál na zařazení mezi vánoční klasiky obrovské, hvězdné obsazení zajištěno, ale ve výsledku jeden z největších průšvihů roku. Nelze rozjet několik navzájem propojených dějových linek, a skoro v každé mít nějaké naprosto nesnesitelné individuum (Kaiser, Plodková, Sedláčková), takže atmosféra vánoc je v cuku letu ta tam, a postavám přejete co nejhůř strávené svátky. Ze všech linek, které se tu odehrávají, je jediná jakž takž celou dobu snesitelná ta v podání dvojice Roden + Bohdalová. U některých herců mám taky pocit, že s tím, jak jim narůstá kolonka věk, tak se zmenšuje jejich herecká schopnost, v tomto případě dvojka Kaiser + Lábus, která si tu vybírá hodně slabou hereckou chvilku. Vyvrcholení většiny linek je pak dopředu extrémně snadno odhadnutelné, prvoplánové a veskrze kýčovité, což by u vánočně laděného snímku až tak nevadilo, kdyby ale nebylo špatné vše okolo. Tady se prostě ta pravá sváteční atmosféra jaksi vůbec nedostavila. Jediné, co mě tak během filmu napadlo, je udělat si případný průnik výskytu dvojice Merkner + Bernášková u filmů, kde on je v tvůrčím týmu... ()

MajkHany 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velice vtipný film. Asi mám slabost pro dvojici Kaiser-Lábus, ona taky moje generace aby ji neměla, prožil jsem s nimi všechny kouzelníky, ruskou ruletu, nebo třeba Tlučhořovi, kteří se vysílají již přes třicet let. Jejich scénky v tomto filmu jsou úžasné, už ten verbální střet v tramvaji mě prostě rozesmál. Rodena jsem měl rád, potom přišlo několik jeho filmů po takovém jeho jakoby návratu, kde jsem se s ním úplně rozcházel, ale tady v tomto filmu je výborný, ta role mu velice sedla, další vtipný člověk v tady tom dílku. Ten druh filmu, který když pustíte rodině u chlebíčků (tím nemyslím třicetiletí rodiče a fakan, ale babička, maminka, tatínek, třicetileté děti...), tak neprohloupíte ;-) ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že Karel Roden nečetl celej scénář, protože v jeho filmografii se Vánoční příběh jeví jako šlápnutí do hovna. Mě to ale bavilo moc, protože tolik mých oblíbenců v jednom filmu byl nářez. Byť ten příběh je dost překombinovanej a snůška náhodných setkání dost nevěrohodná. A klidně by se to mohlo odehrávat v kterýmkoliv ročním období, ta atmosféra vánoc je tam našroubovaná trochu nešikovně. ()

Galerie (130)

Zajímavosti (6)

  • S nápadem obsadit Pierra Richarda přišel producent filmu David Blümel. Pierre Richard byl ochotný přijet na natáčení do Prahy, ale situace kolem covidu-19 a téměř zákaz cestování změnily plány. Nakonec se natáčelo přímo v Paříži, a to v jeho autentické pracovně. (DJMaroko)
  • Televizní premiéru na kanále ČT1 sledovalo téměř 1,5 milionu diváků (15+). Šlo o nejsledovanější pořad večera i celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno