Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (51)

Steven47 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech mě seriál moc neoslovil, ale pak se něco zlomilo, a i když nevím, co přesně to bylo, tak od třetího dílu jsem hltal každou epizodu. Peacemaker je svérázná, absurdně vtipná, ujetá a našlapaná jízda, která však zároveň prezentuje zajímavý příběh a dokáže prodat postavy, u kterých by člověk na první pohled nečekal, že jim bude fandit. Kromě režiséra Jamese Gunna patří můj velký obdiv Johnu Cenovi, který si roli Chrise neskutečně dává a hodně mě překvapil. Můj osobní favorit je nicméně Vigilante v podání Freddieho Stromy, kterému ta postava fakt sedla. Když se k tomu všemu přidá výborný soundtrack v čele s naprosto GENIÁLNÍM intrem, tak se z Peacemakera stává jeden z nejlepších komiksových seriálů vůbec. 9/10 a neskutečná natěšenost na pokračování. ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| HBO Max | James Gunn is the man! Marvel má bratov Russovcov, DC má po novom tohto šialenca, ktorý sa tu vybláznil do posledného drblého vtipu a rovnako ako v The Suicide Squad a je to opäť neskutočne zábavné a drsné. Hlavne teda čo sa týka chémie medzi postavami a dialógy medzi nimi - je to to najlepšie, čo som kedy videl v superhrdinskom projekte v seriálovej podobe. Všetky pozitíva zostávajú a neraz som sa rezal smiechom nad Vigilantovou hlúposťou (Freddie Stroma je borec!), Peacemakerovou tvrdohlavosťou alebo len primitívnym hádaním sa prečo má určite Economos ofarbenú bradu. Majestátne podarené a okamžite mi dajte druhú sériu! | Hodnotenie: 9/10 | ()

Reklama

Jajar 

všechny recenze uživatele

Seriál o zakomplexovaném, vnitřně rozpolceném superhrdinovi/padouchovi, který byl od dětství soustavně ponižován a vychováván k agresi. Peacemaker je bláznivý spin-off k antiheroes filmu Suicide Squad. Nekorektní 18+ zábava, guilty pleasure momenty. Krev, bitky, sex, 80s rock. James Gunn se s tím nesere. Žádný prostor pro nudu. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

9/10. James Gunn v doposud nejosobitější podobě a v jedné z nejlepší komiksové show, která vás chytne za srdce a koule... a nepustí až do konce. Šílená seriálová jízda, ve které uvidíte chlapíka řezat obří gorilu motorovkou, skutečné lidské torpédo, zmutovaného hovnivála o velikosti Kaiju, mimozemskou šlapku či orla objímajícího člověka - a přitom stále půjde jen a pouze o rozehřívací nápady, které Gunn ukrývá v rukávu. V kombinaci se sympatickou bandou vyvrhelů, naprosto trefně vypointovanými dialogy a osobitým přístupem využívajíc perfektní hudební podkres a (na poměry televize) dravý vizuál, je Peacemaker seriálové zjevení a vítaná svěží lajna do nerdovského opojení. Tohle nelze nemilovat. ()

LizianShaw 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem z Peacemakera asi tak stejně nadšený jako z THE Suicide Squad. Seriál má docela v pohodě charaktery a akci, ale ten dialog? Gunn na sto honů, tj. pokud si vzpomenete na jakoukoliv sexuální narážku či část těla, je na 100% jisté, že ji Gunn použije. Naštěstí je John Cena docela charismatický a i přesto, že jsem se nesmál skoro vůbec, každá epizoda rychle odsýpá. Intro jsem na začátku moc nemusel, ale rozhodně se jedná o jedno z těch nejoriginálnějších a nestává se v komiksech moc často, abyste viděli hlavní hrdiny tancovat, takže jsem si ho nakonec zamiloval. Když ale vidím na internetu reakce, že se jedná o nejlepší seriál, který překonává i Daredevila... takoví lidé se můžou jít zahrabat. Vigilante FTW. 85% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (27)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (VášaVF)
  • Peacemaker (John Cena) řídí automobil Mercury Comet z roku 1976. (NiWi)

Reklama

Reklama