Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 16

Recenze (664)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Já toho Deadpoola prostě žeru ! :) Šíleně zábavnéj námrd narvaný hláškama, zábavnýma cameama a hezky brutální akcí, co víc si divák od letního blockbusteru může přát ?? Jako bonus je tu ještě návrat oblíbené postavy Logana, kde Hugh Jackman doručí i slušné herectví. Má to boží soundtrack, Shawn Levy si vybral nejlepší moment v kariéře a servíruje zábavné eye candy momenty ( Hned opening akční sekvence jak z Mortal Kombat) a takový fight Deadpoola a Wolverina v autě či fight s hromadou Deadpoolů, tak to byl peak jak prase ( Brutální nátěr s úžasnou kamerou sledující celý tenhle masakr z povzdálí). Camea jsou velmi zábavné a potěší, záporačka je však trochu slabší a příběhově to Marvel zas tak moc nikde neposouvá a myslím, že Deadpool spásou nebude, spíš se obávám, že půjde o poslední hezkou tečku za Marvelem. Hlášky jsou opět strop  a těším se na druhou projekci, ať je všechny můžu pořádně pobrat, protože ta kadence je šílená a intenzivní. Tady jsou všechny ingredience, které ve filmech miluji, takže o mém hodnocení je dávno rozhodnuto. Nicepool a ten ošklivéj pes byl top ! 9/10. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Všem, kterým Marvel něco říká, muselo být jasné, že tady se budou lámat ledy. Buď Marvel přežije a nebo jeho slávu vezme závan minulosti. Jenže vzít Deadpoola, Wolverina a vrazit je do jednoho filmu je až moc velká sázka na jistotu. Kór, když Hugh Jackman se před lety nechal slyšet, že jeho role Logana skončila filmem se stejným názvem. Tady by to scénáristé museli hodně posrat, aby z toho byl debakl a to se samozřejmě nestalo. Naopak. Hned v první scéně Vás tu všichni přesvědčí, že tohle mělo smysl natočit. Je to až moc upřímné, až moc to kriticky reaguje na současnou dobu a postavení Marvelu v Hollywoodu a samozřejmě musíte mít nakoukáno, abyste si to patřičně užili. Jenže světe div se, ono to prostě funguje. Ryan Reynolds tu rozjíždí svůj hulvátskej humor, je sprostej jak dlaždič a vy mu to žerete i s navijákem. Hugh Jackman tu pro změnu působí značně rozervaně, což mu k postavě Logana totálně sedí a tak můžu upřímně říct, že tady to Marvel vyhrál na celé čáře. Kevin Feige se nepřímo omluvil za poslední dvě – tři léta…a co teď? ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Ultimátní Marvel porno –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ desensitizovaný mišmaš lákadel určených pro komiksové fanoušky, aby po sobě v kině zanechali co nejvíc mokrá sedadla, nacpaný tolika smyslovými stimuly, aby u něj většina diváků zkrátka vypla mozek a jela na vlně přisprostlé zábavy. Jakmile se totiž aspoň na chvíli začnete zamýšlet nad zápletkou, nad motivacemi postav a nad významem jejich přítomnosti v ději, zjistíte, že jsou prakticky nulové. Neberte mě zle, je to asi nejfajnovější díl Deadpoola a na rozdíl od většiny posledních marvelovských filmů, které jsem viděl, tohle byla aspoň opravdu zábava, nicméně zábava mělká, dětinsky jednoduchá, spotřební a ne tak vtipná, jak se pětice scenáristů zřejmě snažila a chtěla, aby byla. PS. Podvratnou poctu 20th Century Fox a neotřelou volbu cameo rolí, když už vždycky musí být, zde trochu cením, ale ukolébat se tím nenechám. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Proč Thor plakal? Tohle bylo pro radost, na nějaké zachraňování Marvelu se kašle, spíš si z toho scénáristi dělají srandu a vyžívají se v tom, že to nebude dávat smysl. Nebo ne? Reynolds s Jackmanem si natočili akční řežbu, kde násilí řeší spoustu problémů pokud se dělá politicky korektně a s humorem. Připomíná to jejich společné reklamy, které mám od srdce rád. Aviation Gin Deadpool edition. Miliony odkazů, skvělé camea, které dávají smysl a u mnohých se zatetelí dětské srdíčko, každého filmového fanouška. Herecky je to prostě špica a Emma Corrin byť je v roli šablonovité záporačky docela válí. Podprahová linka o nás neschopných chlapech (chlastači a prodejci aut?), kteří to do Avengers nikdy nedotáhnou táhne celý film a téměř dojme. Deadpool vždycky kopal druhou ligu (Wrexham do toho!) teď ji kope za neskutečné prachy a já mu to přeju. P.S: Running joke s Johnnym je naprostá špica. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Oživení nadšení z toho nejlepšího, co jsme u marvelovek a x-menovek zažili. Nerdovsky vymazlené leporelo skečů, nařachané odkazy nejenom na postavy a vztahy komiksových světů, ale i na zákulisí hollywoodských studií, které se nebojí být upřímné a dělat si srandu samo ze sebe. Skvělé vytěžení buddy potenciálu mezi vážným Wolverinem a komickým Deadpoolem, na kterého hláškování by si Ryan Reynolds mohl nechat napsat patent. Zajímavá a mocná záporačka, překvapivé výskyty starých postav. Hugh Jackman hraje jako o život a vůbec všichni si na tom dali záležet, jakoby šlo o záchranu fenoménu. Což taky šlo. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (76)

  • Gambit (Channing Tatum) řekl, že si připadá jako by se ve Voidu (Prázdnotě) narodil. Tím naráží na to, že to je jediný herec, který svou postavu nehrál v žádném předchozím filmu. Tatum měl hrát postavu Gambita v jeho sólovém filmu, který byl zrušen. (Knowho)
  • Deadpoolův (Ryan Reynolds) nový kostým má světlejší odstín červené a větší kruhy pod očima než předchozí obleky. Takto vypadal Deadpool v komiksech z 90. let. (Johnny.ARN)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Reklama

Reklama