foto

Miluše Šplechtová

  • nar. 13.11.1957 (61 let)
    Most, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (4)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bardi
2013 Sebemilenec (TV film)
2009 Ženitba (divadelní záznam)
2008 10 způsobů lásky (TV film)
Bába
2006 Takový žertík (divadelní záznam)
2003 51 kHz (studentský film)
Falešné obvinění (TV film)
2000 Sluha dvou pánů (divadelní záznam)
1997 Silvestr s dědou (TV film)
1995 Jak chutná smrt
Tvůj svět (studentský film)
1994 V erbu lvice
1992 Zítra to spustíme (TV film)
1991 Kučírek versus Kučírek (TV film)
1989 Divoká svině
Prstienky z kukučiny (TV film)
V tomhle zámku straší, šéfe! (TV film)
Vítězná prohra (TV film)
1988 Jen ty a já (TV film)
Merlin aneb Pustá zem (divadelní záznam)
Ten zázračný dotek lásky (TV film)
1987 Ledvina (TV film)
1986 Bar Nevada (TV film)
Ruce (TV film)
1985 Dokonalá finta (TV film)
Experiment Eva
1984 Tři sestry (divadelní záznam)
1983 Dlouhý čas loučení (TV film)
Tisícročná včela
1982 Pražská terčovnica (TV film)
Zelená vlna
1981 Budu ti psát (TV film)
Matěji, proč tě holky nechtějí?
Ta chvíle, ten okamžik
Velká sázka o malé pivo (TV film)
1980 Jen si tak trochu písknout
Nevěsta k zulíbání
Soud pana Havleny (TV film)
Čas plyne i v dešti (TV film)
1979 Panelstory aneb Jak se rodí sídliště
Případ IV. A (TV film)
Rosný bod (TV film)
Veľký Mogul (TV film)
1978 Lvi salónů
Město mé naděje
Nekonečná - nevystupovat
Skandál v Gri - Gri baru
Tajemství Ocelového města
1976 Střílej oběma rukama (TV film)
1975 Tetované časom

TV seriály

2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Rande s poslem (E28)
Konečně otevřeno! (E27)
Spolek (E26)
další epizody (28)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Legionář (S02E03)
2009 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Změna je život (S06E04)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
První kytice (E02)
Výročí (E01)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Soutchán (S05E09)
2007 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Expert (S04E03)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Pravidelná dávka nemocí (S02E23)
Přetahovaná (S02E18)
Gentleman ví, kdy přestat (S01E38)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Don Juán (S01E03)
Agentura Puzzle (TV seriál)
Pohřeb (E01)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Návrat (S02E06)
1995 Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
Případ konstruktivní pesimistky (E10)
Muž v pozadí (TV seriál)
1992 Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
Ženské za volantem (E07)
Co teď a co potom? (TV seriál)
Staré děti (E08)
Velmi banální příběh (E07)
1990 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Krevní skupina (S02E05)
1989 Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
Král se zlobí (E04)
1983 Létající Čestmír (TV seriál)
Poslední květina (E06)
Velký vezír (E04)
Geniální rodina (E03)
Tisícročná včela (TV seriál)

Dokumentární

2015 Tajemství Rudolfa Hrušínského (TV film)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jana Hrušínského (S11E12)

TV pořady

2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
2007 Pavlač Ester Kočičkové (TV pořad)
2005 Veselé vánoční (pří)hody (TV pořad)
2001 Barvy života (TV pořad)
1998 Bakaláři 1998 (TV pořad)
Sama doma (TV pořad)
1993 Dobré ráno (TV pořad)
O poklad Anežky české (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace