Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Kersey (Charles Bronson) se vrátil do New Yorku na pozvání spolubojovníka z dob korejské války, jehož okolí je terorizováno bandou surových mladých gangsterů. Svého starého přítele však nachází zavražděného. Kersey se rozhoduje zastavit chuligánskou vlnu násilí a vrátit klid do ulic pro lidi, kteří zde žijí. Po zuby ozbrojen vyráží do městské bitevní zóny se vzkazem pro každého výrostka kolem: Pojďte a dostaňte mne. Nebo to aspoň zkuste! Převaha proti Kerseymu je obrovská. Ale s nadšenou podporou souseda zavražděného přítele (držitel Oscara Martin Balsam), se zaníceným zájmem iluzí zbavené obhájkyně (Deborah Raffinová) a s tichou podporou šéfa policie (Ed Lauter) Kersey bere spravedlnost do svých rukou. (Warner Home Video CZ)

(více)

Diskuze

palox

palox (hodnocení, recenze)

Filmarsky je cela seria strasna sra...ka, ale predstava ze ci slusny clovek moze pri kazdej vychadzke beztrestne zastrelit kriminalnika je romanticka :D

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

musim to konecne pozriet, zatial som videl len Death Wish 1, treba mi napozerat vsetky casti serie 

Ludja

Ludja (hodnocení, recenze)

Jedna z mojich nejoblibenejsich komedii, ktera nikdy nezklame. Podobne jako Komando nebo Kobra :-)

LION-MR.T

LION-MR.T (hodnocení, recenze)

Tak to rozhodně. Podle mě je to jedzna z nejvíce frajerskejch scén z celé série.

LION-MR.T

LION-MR.T (hodnocení, recenze)

Pro mě jednoznačně nejlepší díl z celé série,sotva se rozjedou úvodní ,hned tu máme násilí a vymrdání se všemi těmi zlodějskými hajzly,prostě nemělo chybu.A jak Paul odstřelí ty dva hajzly co mu kradou auto nemělo taky chybu,vždyť on je střílel i před lidma a dával na jevo,kdo je tu nový King.

Chupacabre

Chupacabre (hodnocení, recenze)

Tak na ně!!!Vytáhnout Magnum nebo Kulomet a postřílet je všechny ... BASTARDY.

Reklama

Reklama