Reklama

Reklama

MasterChef Česko - Série 1

(série)
Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2015 (Alternativní 19x60 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejznámější a největší soutěž amatérských kuchařů začíná. Po prvních castingových kolech bude několik desítek odvážlivců poprvé vařit pro přísnou porotu Miroslava Kalinu, Marka Fichtnera a Marka Raditsche. (TV Nova)

Recenze (67)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měl mě varovat už začátek, kde chlápek, který vaří přes 30 let, připraví šafránové rizoto, ví, co do něj patří a jak se mu odborně říká, byl vyhozen, a fitness nanynka, která viditelně připálí steak a dokonce ho zapomene osolit, jde dál! V dalším dílu vyhodí chlapa, že vajíčko použil na špagety, a nakonec nechají projít dál jiné dva, kteří také udělali vaječné těstoviny. Kamera pořád zabírá Slovenku Luciu, tu exotickou Karynu, bo jak se jmenuje, a pár dalších oblíbenců, takže je jasné, že nejde o umění vařit, ale o to, kdo vypadá fotogeničtěji a bude na obrazovkách co nejdéle nejlépe vypadat. V dnešním dílu Lucia předložila na talíři cosi, co vypadalo jako houlbí výkal, nemělo to koncepci ani myšlenku, a pochválili ji za esteticky dokonale připravený talíř?! Ts, ts. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Ale tak nemůžu říct, že bych se nebavil. Jistě, člověk musí vzít v úvahu to, jak se zrovna produkce rozhodne a ve stylu škatulata hejbejte se, bez milosti odstřelí i soutěžící, kteří dalece převyšují ostatní, oproti jiným patlalům viz. Lucia, nicméně pokud to člověk bere jen přes to vaření, tak je to fajn. O objektivnosti, ale nemůže být ani řeč! ()

Reklama

Lewisssek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S čím srovnávat, s americkým originálem či s českým megaprůserem z roku 2012? V prvním případě je to na dvě a v druhém na čtyři hvězdy. Porota je veskrze sympatická, možná až moc umírněná. Kalina vládne, Fichtner je přísný a Raditsch je tam zatím tak trochu omylem. Bohužel je až moc vidět, jak malým rozpočtem show disponuje, papundeklové kulisy pravděpodobně podědili po superstar a něco možná ještě z Hip Hap Hop a nad vším ční Ariel. Uvidíme, jak dál, ale zatím to svůj účel splňuje. ()

CaladanChmur odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně zabité strojeností dramaturgie.Porotci jsou možná slušní kuchaři,ale nejsou to osobnosti do podobného pořadu.Působí smutně nedůvěryhodně.Navíc si nemyslím,že by to byli tací znalci,aby v tomhle pořadu každý přijmul jejich znalecký posudek.Navíc je trapné,když je odhadnutelné jak kdo bude hlasovat (ANO...NE...(wow mám strach)a  áno.. je to ANO!!!To bylo fakt drama kurde)....trapné.Super pořad,ale v orginálu,tady to zabíjí prkená porota ...20%  A jeden příklad za všechny...."ovocné knedlíky...jak od babičky..tady máte zástěru"....pecka když se podíváte na nějakou z prvních 5 řad Masterchef US a co dělají tam a pak to porovnáte s ovocnými knedlíky...tak česká verze je neuvěřitelně trapná a nepochopila princip soutěže. ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Nejsem kulinář, na základě sledování jím ani nebudu. Klobouk však dolů před celkovým pojetím, kdy člověka zkrátka baví sledovat eskapády party sympaťáků. Odlehčená atmosféra i při zátěžových testech, kdy za pět minut má člověk uklohnit chuťové modré z nebe, nás donutila dokoukat do konce. Tým Jirka. :-) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Vítězem první řady se stal Roman Kotlář. (SONY_)

Reklama

Reklama