Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jim David (Christian Bale), ex-mariňák se po letech v akci vrací na ředitelství losangeleské policie, kde mu nabízejí práci související s infiltrací podsvětí. Bohužel se jím však nechá pohltit a musí sebrat veškeré své síly k návratu ze šikmé plochy. Drsný časy jsou výletem do špinavých losangeleských ulic, království drog, děvek a lidské havěti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (535)

petero 

všechny recenze uživatele

S Christianom Baleom mám problém. Zaujal v American Psycho, oslnil v Equilibriu, zhnusil v Mechanikovy, absolútne nezaujal v Novom Svete i Batman Begins a v Dokonalom Triku mi bol nanajvíš nesympatický ... No a v Harsh Times opäť zahviezdil par excelans - Harsh Times prekvapil scenárom a hlavne tým že nie ja až tak podobný Training Day. Naviac má opäť skvelích hercov. Čo naviac David Ayer to skvele zrežíroval. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kvalit Training Day to sice nedosahuje, ale jedná se o nadprůměrnou podívanou. Christian Bale je neskutečnej herec!!! a každým filmem jen potvrzuje svou extratřídu. Kam to až může tenhle chlapík dotáhnout? Hlavní hrdinové jsou opravdu skvěle sehraná dvojka. Děkuju za tenhle film. Postrádá to množství vyhrocených scén (Training Day) a není to tolik akční (Street Kings), ale rozhodně jsou Drsné časy výbornou záležitostí. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Překvapení, které má na svědomí hlavně Christian Bale. Ano, jsme všichni zvyklí, že je to dobrý herec ale tady ztvárnil postavu opravdu odpudivou a stvárnil jí dokonale. Zdatně mu sekunduje Freddy Rodríguez i Eva Longoria v příběhu o jednom zdeptaném mariňákovi, který dostal vysněnou práci policajta. Závěr v autě byl velice působivý, přesto ale věřím, že na podobné téma už existují lepší filmy. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Christian Bale patří podle mě v jednu z největších hvězd budoucnosti. Bohudík nebo bohužel si vybírá hodně projektů, prakticky se nezastavuje a neustále něco natáčí. Harsh Times jsou filmem jednoho muže, kterého se snaží scénárista, co nejlíp vystihnout, popsat jeho charakter a divákovi ukázat všechny jeho stránky. Ostatní postavy jsou jednoduché a skoro až ploché. Krásná Eva Longoria potěší, ale nic víc. Bale na sebe strhne všechny pohledy a většinu času si budete říkat, že je to muž dvou tváří, ale čím méně času bude chybět do konce bude vám stále více docházet jeho pravé já. Nemohu dát víc než 3* za to, jak pohrdám hlavní postavou, která je vytvořena velmi hezky, ale vymkla se autorům z rukou. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Pro nás kluky ze Žižkova, který dostanou na držku poprvé v 11 letech od nepřátelské party a ve 12 letech dostanou poprvé na držku od fízlů filmové časy asi nikdy nebudou tak drsný jako ty realný. Nicméně díky skvělému hereckému výkonu Christiana Baleho jsem se při filmu neusmíval a naopak několikrát jsem si vzpomněl na jednoho mého kámoše od paragánů. Což znamená, že film by u těch, kterých se týká nepropadl a to je jeho nejlepší vizitka. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (26)

  • David Ayer nejdříve uvedl svůj scénář ve scénáristickém institutu v Sundance. Naživo ho předčítal před 350 lidmi a teprve pozitivní ohlasy ho donutily dle něj natočit film. (Othello)
  • Rozpočet filmu byl údajně tak těsný, že si filmaři nemohli dovolit catering. (Othello)

Související novinky

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (více)

Bennett opět vypustí trochu páry

Bennett opět vypustí trochu páry

18.06.2011

Než se na plátna vrátí sám velký Arnold (pokud k tomu vůbec někdy dojde), zřejmě se dočkáme několika remaků jeho slavných kousků. Předělaný Barbar Conan je za rohem, natáčení nového Total Recallu… (více)

Zmodernizované Komando?

Zmodernizované Komando?

20.08.2010

Jeden remake, téměř doslovný, už existuje – ruský Den D. Několik nepřímých bychom také našli – mezi filmy s více či méně podobnými zápletkami by nechyběly 96 hodin či Expendables. O oficiální… (více)

Reklama

Reklama