Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (866)

Anderton 

všechny recenze uživatele

American Pie je asi vrchol žánru teenagerských komédií. Niečo to o žánre svedčí. Tvorcovia asi nemali v úmysle byť najlepší, ale ich nasledovníci nedokázali z týchto žánrových vôd vyťažiť o nič viac. Takže film sa pozrieť dá, nie je vyložene trápny, skôr sú jeho fóry iba nevýrazné. To je všetko. Tento kult absolutne nechápem a neverím, že sa nedá natočiť vtipná teenagerská komédia, aj keby bola čisto iba o zásune. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Filmová klasika, začiatok tých pravých teen komédií. Ako zakladateľská vecička je to slušné. Pervérzne, no pravdiv a veľmi na moje vlastné počudovanie, vtipné. Pár naozaj dobrých vtípkov, vás nenechá na pokoji a musíte sa smiať. Seann William Scott klasicky surovo trápny a neuveriteľne divný. ale je to na takých 80% ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Matka teen-age komedií má poměrně velmi dobře provázané gagy a k ruce schopné herce, kteří se po této komedii dostali do širšího povědomí publika. Jason Biggs už asi navždy bude označován jako "ten z prciček", a ostatní herci už později nedostali takové výrazné party (Nicholas, Elizabeth nebo Thomas), ale tady byli výborní. Vytýkám snímku jeho mírně odfláknutý konec, který se příliš neslučuje s předchozím konceptem filmu. Zakončení mohlo být výraznější, ale jinak film svůj účel splnil. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vykuř mi ho krásko!!! Tak pánové ruku na srdce (nebo na koule?) Kdo z vás nezažil v tom jistém věku ty problémy které tu zažívají hlavní hrdinové. Mě bylo sladkých sedmnáct, když tenhle film vyšel a hned to byl mezi mnou a mými kamarády obrovskej hit a další kousek kterej jsem tu pak svým hodnocením nepochopitelně zkveruloval. Viděl jsem to dneska po letech a pořád se skvěle bavil. Ukázkový případ toho jak má vypadat vkusná komedie pro mladý bez zbytečných extrémů a nechutností. Trapných scén u kterých by se člověk styděl je tu minimum. Naopak je tu několik nezapomenutelných situací a hlášek a libových trapasů se kterými se musí hlavní hrdinové potýkat. Casting se opravdu vydařil herci jsou přirození a nebyl tu nikdo kdo by mě vyloženě sral. Největší parchant a ďábel je pak suverénně Stifler, ale znáte to na každýho jednou dojde. Nakonec kluci zdárně zasunou a všechno dopadne tak jak má. Hodně se povedl i soudtrack některý ty písničky poslouchám dodnes. Takže přidávám hvězdu a s chutí jsem zavzpomínal na svoje mladá léta.80% ()

Faidra odpad!

všechny recenze uživatele

Chlapci a děvčata, věřte mi, že vám v životě budou mnohé věci překážet více a bolestněji než sexuální nezkušenost. Vlajková loď flotily novodobé komedie pro mladé? Fajn, ale já jsem se u toho nezasmála ani jednou, což nemůžu říct o chytání se za hlavu a záchvatech zvracení, tudíž milou lodičku potkal na mém filmovém moři po nárazech na skaliska trapnosti a vulgarity osud Titaniku dřív, než bys řekl "apple pie." Tak za co bych měla dávat hvězdičku? Za to, že mě rodina od té doby nenutila péct ovocné koláče a já jí tím pádem nezadělávám na ischemickou chorobu srdeční? S plným vědomím toho, že od téhle chvíle budu platit za nejzapšklejšího suchara v revíru ČSFD, posílám tvůrce do... tam, kam vkládají jistý hudební nástroj. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (57)

  • K napodobení erekce v jedné scéně štáb použil vařený párek z ranní snídaně, přilepil ho na tužku a zabalil do alobalu. Když ho položili Jasonu Biggsovi (Jim) mezi nohy, byl ještě teplý. Biggs dostal na výběr mezi středním a velkým. Vybral si velký. (Kulmon)
  • Zdechnutí skútru Finche (Eddie Kaye Thomas) po obědě bylo neplánované, ale nakonec byla scéna ve filmu ponechána. (necisty)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama