Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmírnému městu Argo City, jehož obyvatelé až dosud žili ve věčné blaženosti, hrozí nečekaná zkáza! A jejím prapůvodcem není, paradoxně, nikdo jiný, než sám jeho zakladatel, moudrý Zaltar. Neboť on to byl, kdo si od strážců vypůjčil vzácný Omegahadron, on dopustil, aby se dostal do nepovolaných rukou nezkušené dívky Kary a on teď musí nést odpovědnost za jeho ztrátu. Kara je však odhodlána napravit svou chybu a přinést drahocenný kámen zpět. Netuší, že toho se mezitím zmocnila čarodějka Selena, která s jeho pomocí hodlá ovládnout svět. Netuší, že boj o Omegahadron bude možná nad její síly... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Haters gonna hate! Největší počet WTF momentů na minutu, co jsem kdy v životě viděl. Počet kolosálních nesmyslů je takový, že ani nevím, kde začít. Superdívka Kara přistane na Zemi a okamžitě má na sobě zničehonic červenomodrý kostým. Jejím cílem je získat zpátky čarovnou kouli Omegahadron, takže se jde hned po příletu do prvního města zapsat na střední školu. Běžnej postup, ne. Hlavní záporačka, čarodějnice Selena (Faye Dunaway) chce ovládnout svět s pomocí svého přítele Nigela (Peter Cook), který je shodou okolností učitel na oné střední škole a dává jí takové skvělé rady, jako že nejlépe ovládne svět, když bude neviditelná. Pak se ale Selena zamiluje do prostoduchého zahradníka Ethana (Hart Bochner), po kterém jedou všechny středoškolačky. Od té chvíle už na nadvládu nad světem nemyslí, a jde jí jen o tohohle nedostudovaného troubu. Ten se bohužel zamiloval do Superdívky, takže je zaděláno na pořádnej souboj... Tenhle scénář musel vymýšlet nějaký opravdový znalec. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Neskutečně infantilní sračka. Snaha vytřískat další prachy ze supermánie skončila fiaskem, když první film ze zamýšlené paralelní série o Supermanově sestřenici Kaře alias Supergirl vydělal míň než čtvrtý Superman (a to měla SUPERGIRL dvojnásobný rozpočet). Scénář působí jako by ho napsalo šestileté dítě, dialogy příšerné, akce je málo a nestojí za nic, jen ty triky se docela povedly. Na filmovém plátně debutující Helen Slater je krásně naivní (první volbou producentů byla Brooke Shields), ale Christopheru Reeveovi nesahá ani po kolena, Faye Dunaway přehrává jako ďábel a přítomnost Petera O´Toolea (Zaltar! Jeho postava se jmenuje Zaltar, Bože!) v takovém šrotu mě přímo fyzicky bolela (také byl za ni nominován na Zlatou malinu). Ovšem scéna setkání Supergirl se dvěma pobudy, co ji chtějí znásilnit byla výborná. "VÍŠ, JÁ A MůJ KÁMOŠ JSME TAKY NA TAJNÝ MISI. NA TAJNÝ MISI ZA ZÁBAVOU." ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

To bola ale blbina, lacné spracovanie s blbým príbehom a s absenciou nejakej logiky či súdnosti. Herci skoro hrozní (porovnanie znesú snáď len s pornohercami), špeciálne efekty slabé. V niektorých chvíľach sa na to takmer nedalo pozerať, neviem, či tým chceli uraziť diváka alebo čo. Trochu to ospravedlnuje krajina pôvodu a rok výroby. Hodnotenie. 30% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $14,296,438Tržby Celosvetovo $15,300,000║ Nie je to až taká pohroma ako som čakal a o niečo málo to je stráviteľnejšie než Superman IV: The Quest for Peace, príbehovo to je samozrejme len výplach už niekoľkokrát videných scén a celkovo dejovej výstavby. Zo začiatku dosť vystrašia aj igelitové okná na vesmírnom meste Argo City, rovnako tak sú v tomto meste dosť jednoducho odbité kulisy a nečakane aj Peter O'Toole je akosi mimo svojej úlohy, ale o pár minút sa to našťastie ako tak rozbehne a pri lietaní Supergirl Helen Slater nie je z mojej strany čo vytknúť, technická a triková stránka sa odrazu akosi vzpruží(veď tých $35miliónov predsa musí byť niekde vidieť) a ponúka celkom na pohľad príjemné obrázky späté z hravou naivitou, občas prídu aj nejaké vydarené vtipné scény, okrajovo sa omelie aj Clark Kent a Superman. Len škoda toho prázdneho príbehu, malo by to na viac. Podarí sa niekedy natočiť plnohodnotný film o nejakej super hrdinke? /30%/ ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy jako stvořené pro skupinové promítání při sklence nějakého toho alkoholického nápoje. Hláškující Bianca Brendy Vaccaro, čarodějka Selena, která jako by vypadla ze Strážců vesmíru (a vlastně nejen ona) a nádherná, ale neschopná superdívka, která bohužel neměla za opaskem sprej na zastavování kolotočů, jsou věci, které bych si sám asi neužil, ale já měl výtečnou společnost. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (19)

  • Do role Lucy Lane sa plánovalo s Demi Moore, herečka však v poslednej chvíli odstúpila. (odmocnina)
  • Na vrátnici internátu (74. a 81. minuta Director's Cut; 68. minuta International Cut) můžeme spatřit reprodukci slavného obrazu „American Gothic“ od Granta Wooda z roku 1930. (Petsuchos)

Související novinky

Našla se Captain Marvel?

Našla se Captain Marvel?

03.06.2016

Dámské superhrdinské sólovky mají dost špatnou bilanci. Supergirl si nikdo nepamatuje a Catwoman a Elektru by většina lidí nejraději zapomněla, takže tu je ohromný prostor pro zlepšení. Už v červnu… (více)

Reklama

Reklama