Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americké romantické drama vypráví o Natalii, studentce z dobré rodiny, do jejíhož světa vpadne tajemný Keith. Dívka podléhá jeho kouzlu, ale poté, co zmizí, odhalí temné tajemství. Americké romantické drama vypráví milostný příběh Natalie, která má všechno, po čem ostatní dívky touží - je skvělá studentka z dobré rodiny, hvězda atletiky a královna střední školy, do níž chodí. Od dětství každý její krok bedlivě střeží ambiciózní rodiče a zdá se, že do dívčiny budoucnosti nemůže nic zasáhnout. Jenže pak se objeví Keith, svobodomyslný, tajemný a problematický mladík, který nemá co ztratit. A i když Natalie rozumem ví, že by si ho měla držet od těla, srdci poručit nedokáže. Keith ji zatáhne do řady podivných dobrodružství a ona se stále víc snaží zjistit, kdo doopravdy je. Když mladík najednou zmizí, Nataliin svět se rozpadne. A poté, co odhalí jeho temné tajemství, se život dvojice jednou provždy změní. V režii Todda Kesslera hrají Elisabeth Harnoisová a Jesse McCartney. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (230)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

"Fuck you!"..."You just did, partner." Tak přesně takto si představuju velkolepé a přitom komorní originální vyznání lásky, na teenegery nečekaně dospělé, co také čekat jiného, když náctiletou puberťačku hrála školácky šukézní děvetadvacetiletá žena. Film je jinak hrozně divný, na straně jedné samoúčelná slátanina všemožných klišé a názorná ukázka amerického snobismu (rodiče Nat, odpudivý hispánec Nadalovského vzhledu ve snímku s lehce tenisovou atmosférou) a na straně druhé se mi na to opravdu krásně koukalo (hned dvakrát po sobě), dokonce jsem se párkrát přichytil s přiblým úsměvem na ksichtě. Jako hlavní mínus snímku vidím předvídatelnost Keithova chování, spousta ze zdejších komentujích zde píše, že divák je na stejné vlně jako Nathalie a teprve spolu s ní a díky ní odhaluje jeho tajemství. Nevím čím to je, ale mně přišlo, že scénář ani moc nemlžil a prakticky první dialog u kulečníku dal první indicii, kdeže je problém... scéna s Billym na křižovatce byla potvrzující (cca polovina filmu). Podobně laděných snímků, už jsem pravděpodobně viděl příliš a psychologie lidského chování mi také není úplně vzdálená. Závěrem, třetí zářivou musím dát pro dívky ve sportovních sukýnkách, pro tenisové playerky mám prostě slabost. 60% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle film jsem se hodně těšil. Romantické drama odehrávající se na střední škole, to je jedna z mých vůbec nejoblíbenějších filmových kombinací, a tak jsem při první příležitosti toto drama s nádechem romantiky s velkými očekáváními zhlédl. A k mému ohromnému překvapení film dokázal má očekávání do posledního puntíku splnit. Velký sympaťák, ale zároveň tak trochu flákač jménem Keith se rozhodne svést jednu z nejoblíbenějších holek na škole a zároveň premiantku Natalii. Ovšem Keith je tajemný a Natalii o sobě neřekne všechno. To je úžasný námět, který zde dokonale fungoval a který snad ani nikterak lépe natočit nešlo. Já jsem celý film sledoval s velkou zvědavostí a konec jsem raději ani nepředvídal, protože to prostě předvídat nešlo. Možná někdo bystřejší odhlail konec se značným předstihem, já však tedy rozhodně ne. Filmu také pomáhají k dokonalosti vynikající herecké výkony, především tedy Jesseho McCartneyho, který dokázal, že umí velmi dobře zahrát vážnou úlohu, ale také Elizabeth Harnois zahrála svou roli naprosto dokonale a celkově se tedy jedná o jedno z těch nejvydařenějších romantických dramat ze školního prostředí (které se však většinu času ve škole neodehrává) a zároveň o jeden z těch nezapomenutelných filmů. Proto mi nedělá problém s čistým svědomím a bez zaváhání udělit maximální hodnocení v podobě pěti hvězdiček. A uděluji je opravdu velice rád, protože nic nepotěší více nežli splněná očekávání. ()

Reklama

Reesam 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je potřeba pochopit. Opravdu mu porozumět, především porozumět Keithovi, jelikož on je složitá osobnost a ta propracovaná, že mě fascinuje. Hrozně mě mrzí, že se mu nedostalo větší pozornosti, ale možná díky tomu a tajemnu je ten film právě takovým. Musím ocenit skvělé kamery a pohledy ze shora, skvělý soundtrack a scénář, protože většina filmů je plná dialogů, ale tenhle měl do sebe něco, co jiné třeba ne. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě vysoké hodnocení, po skončení filmu bych to netipnul na víc než 60%. Sice nejde o úplně debilní teenagerský romantický výplach, ale zápletka i charaktery jsou průhledné až to bolí, jediný rozdíl od „Bynes-Duff-Effron“ typu filmů je ten, že už od začátku se pohybujeme v tragičtější a temnější rovině. Máme tu inteligentní upjatou krasavici zakoukanou do místního pozérského playboye a svérázného pološíleného outsidera (samozřejmě taky velmi inteligentního), který ovšem bláznivým chováním maskuje tragické tajemství. Keith je totiž přesně ta umělohmotná postava, kterou by každý z nás měl chtít být, ale nemá na to odvahu. Přes počáteční nevraživost na sebe láska nenechá dlouho čekat, ale pak to bude mít těžké… Oslavné komentáře nad chytrostí této romance dost dobře nechápu, proč vychvalovat něco za to, že to není dementní? Dvě věci jsou však na filmu pěkné, ač někdy až vtíravě – hlavní hrdinka a soundtrack. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Po druhé projekci upravuju hodnocení. Postava Keithe je napsaná opravdu velmi špatně. Napoprvé mi byl sympatický, napodruhé jsem měl tendence ho nakopat telekineticky do zadnice, hajzla. Ta postava prostě není napsaná dobře. Každopádně film je to víc než dobrý. Zpracování, emoce, hudba, i celková atmosféra filmu je nezapomenutelná. Takže za filmový zážitek dávám 4 hvězdičky a hotovo. O originalitě však nelze mluvit ani náhodou, protože kdo trochu ví, tak tenhle příběh je značně okopírovaný z jiného filmu "A walk to remember". 7/10 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Film je inspirován krátkým příběhem "Keith" z knihy "The Hotel Eden", kterou napsal Ron Carlson. (Pumiiix)
  • V sedmé minutě radí otec Natálii (Elisabeth Harnois) že její soupeřka v nadcházejícím zápase je levačka, ale ve filmu je pak vidět, že podává pravou rukou. (Gyl)
  • Hoci sú hlavné postavy maturanti, v čase natáčania mal Jesse McCartney (Keith) 20 a Elisabeth Harnois (Natalie) dokonca 28 rokov. (drtickaa)

Reklama

Reklama