Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (211)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ani neviem ako hodnotiť. Dlho som nevidel taký debilný film, popravde úprimne netuším, či dômyselne alebo nechtiac debilný. Aj preto ponechám neutrálne hodnotenie. Medzi plusy patrí dementný dej, strašní herci, množstvo úprimne hlúpych a katastrofálne nakrútených scén a kvantum nechceného humoru, ktoré z nich vyplýva. Hlavným záporom je skoro nulový boobiecount - a pritom to malo taký potenciál! (Už len také Michelle Trachtenberg a Mary Elizabeth Winstead!) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Těžce průměrný slasher zachovávající všechna žánrová klišé od začátku až do konce. Takže postavy se chovají idiotsky, s telefony i počasím je tradiční problém a to vše v domě s minulostí. Co tomu dává body navíc je závěrečná dvacetiminutovka, krátká stopáž, celkem vydařený casting a relativně solidní vraždy. Jakkoliv se totho zdá na 80 minut dost, je to jen za 40%. ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Mně se tento remake líbil o hvězdu víc než originál z roku 1974, měl větší spád a nedělal si křeče s nějakým tajemnem. Tam, kde ve starší verzi chyběly nějaké informace (kdo, proč), tady dosadili psychopatovi příšernou matku a bylo... vymalováno. Jediné, co mají obě verze společné, jsou tuctové studentky, které nyní v onom domě bydlí, takže je jedno, která to schytá jako první a která jako poslední. Když napíšu, že mě tento slasher vánočně naladil, budu lidskou společností vyloučena? (ale no tak lidi, vánočně nazdobený dům, světýlka, dárečky pod stromečkem, sníh... ne? ;-) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Při nulových očekáváních ne až tak zlý slasher/ remake. Není to špatně natočený, příběh nepostrádá slušně působivé chvilky (rodinné flashbacky), když už vraždy tak hezky pěkně krvavý, potěší neodfláklá vánoční výzdoba, koukatelný holky. Co ale nestačí, je notorický vrahoun-šílenec, žluťák a půdní typ, Billy Lenz. Zasloužil si zajímavější obsazení. Ale samotná postava to z části vynahradí při svých jednoduše brutálních postupech, kdy například přetáhne oběti pytel přes hlavu a po pár trampotách skrz ní (tu hlavu) nekompromisně vrazí rampouch. Jak říkám, násilí a krev, na to si stěžovat nelze. Ale ani celkově mi to nepřijde jako průser, narozdíl od třeba nedávného remaku APRIL FOOL's DAY se na to dá v pohodě dívat. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Shirley Walker: 1. Dance of the Sugar Plum Fairy 2. (Everybody's Waitin' for) 3. The Man with the Ba 4. Silent Night 5. Jingle Bells 6. Deck the Halls 7. Arabian Dance 8. Waltz of the Flowers 9. Carol of the Bells 10. Final Waltz 11. Apotheosis 12. Waltz of the Snowflakes ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • V traileru je možné všimnout si několika scén, které se ve filmu nakonec neobjevily. Vystřižené sekvence měly být součástí "unrated" verze, která ale nebyla nikdy vydána. (Dlee)
  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru během ledna 2006, natáčení zabralo 29 dní. (Stocki)
  • Režisér Glen Morgan měl v “záloze“ ještě herečku Margot Kidder, která si rovněž zahrála v původním filmu, přednost nakonec dostala Andrea Martin. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama