Reklama

Reklama

Status: Nežádoucí

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2007–2013), 78 h 49 min (Minutáž: 41–66 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Hrají:

Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Coby Bell, Paul Tei, Seth Peterson, Lauren Stamile, Jack Coleman, Marc Macaulay, Tricia Helfer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Agent CIA se uprostřed mise v Nigérii dozví, že se z neznámého důvodu ocitl na černé listině. Je odstřižen od finančních zdrojů, nikdo z jeho kontaktů se k němu nezná, jako by posledních 15 let pro agenturu vůbec nepracoval. Dokud nezjistí, kdo a proč ho označil za nežádoucího, je doslova odepsaný... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Seriál mám rád protože drží svou laťku v té správné výšce, dokáže pobavit, neuráží mě přehnanou hloupostí hlavních představitelů a má klasický koncept mini-epizod s kontinuálně pokračující dějovou linkou na pozadí. Prakticky vše se mění až s šestou řadou, kde je znát posun děje primárně k "hlavní lince". Poslední sedmá řada vše jen potvrzuje. Seriál se dostal někam dál a velice oceňuji jeho ukončení. U mě si tím laťku udržel. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Status nežádoucí je v přílivové vlně nových seriálů nebývale staromilský. Žádné příběhové kličky s nádechem velkého tajemna nečekejte. Michael Westen se podobá spíše Odpadlíkovi, než novodobým hrdinům z kriminálek horní dolní. Indiana Bobbyho nahradil šarmantní alkoholik Bruce Campbell a vlasatého playboye zrazený agent bournovského střihu, který místo dokonalé techniky využívá mozek a chladnou logiku. Seriál, který sází na chytrost a šarm hlavního hrdinu, namísto honění se za originální senzací moderních seriálů, mi bude vždy příjemnější než namistrované tutovky. Příjemná obyčejnost z něj dělá dělá výbornou zábavu aníž bychom museli podstoupit lobotomii mozku. ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Takový jednoduchý agentí seriál, u kterého není vhodné moc používat mozek. Začíná to jako docela sympatická akční komedie. S každou další sérií to ale víc a víc degraduje na zmuchlanou zprstuvycucanou urputně sebevážněsetvářící kokotinu, ve které diváka děj a postavy kakají čím dál víc až nesnesitelně. Negativem je jistě také matka hlavního hrdiny. Každá scéna s ní je zbytečná a otravná. Partnerka hlavního hrdiny mi taky moc nesedla. Taková napružená anorektická paní, 40 kilo váhy, obličej staré ženy. A ty jejich tanečky s Product Placementem kolem jogurtu Brenner's, piva Heisler a Hyundai Genesis Coupe byly intenzivně otravné po celou dobu. (15%) ()

Chris Masters 

všechny recenze uživatele

Ano, právě jsem dokoukal poslední díl a musím říct že jsem uronil slzu. Tento seriá bych určitě nikdy nezačal sledovat, nebýt Bruce Campbella. Jednou jsem zjistil že tu hraje a hned jsem tenhle seriál musel začít sledovat a abych řekl pravdu, chybu jsem určitě neudělal. Vždycky, když se stane tahle věc a můj oblíbený seriál je u konce, řeknu si proč? Proč je konec, proč nemohou natočit další sérii, a nebo proč si neumím vymazat vzpomínky a dívat se na něj znovu od začátku :( Jeden z nejlepších a mých nejoblíbenějších seriálů! Status: Nežádoucí. A na závěr: "You know spies, bunch of bitchy little girls." ()

prokda 

všechny recenze uživatele

Ve zkratce: Burn Notice je můj nejoblíbenější seriál. Michael Westen se uprostřed mise v Nigérii dozví, že se z neznámého důvodu ocitl na černé listině. Postupem času zjistí kdo, a proč ho "odepsali". Výborný Bruce Campbell, ve kterým Mojito v ruce dobře zapadá. Burn Notice je spíše komediálně laděný krimiseriál. Nyní jsou natočený 4 série, 5 série bude mít premiéru na jaře (2011), i 6 série tohoto seriálu je jistá. Seriál se objevil i jako film! Film se jmenuje "Burn Notice: The Fall of Sam Axe", ve kterém hraje Sam Axe (Bruce Campbell) a jeho poslední den vojenské služby. Seriál nejde jinak hodnotit, než plným počtem, a seriál všem DOPORUČUJU! Česká fan stránka BURNNOTICE.EU 100% ()

Galerie (1 054)

Zajímavosti (10)

  • Veškeré natáčení probíhá v Miami na Floridě. (ČSFD)
  • Příběh seriálu má svůj skutečný původ. Námět na scénář pochází od bývalého agenta Michaela Wilsona, který vyhledal tvůrce Matta Nixe, jemuž svůj příběh vylíčil. Reálný předobraz existuje i pro postavy Fiony nebo Sama. (prokda)

Reklama

Reklama