Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (347)

teutates 

všechny recenze uživatele

Pokusím sa definovať tento počin --T.R.A.P.A.S-- Ja chápem, že ide o tanečný film, avšak Lets Dance II.? nejak mi uniklo nejaké to "street dance"... * za doslová pár scén, pretože ani tie tance a hudba nie su až tak nabušené. Scenár je úbohý a celkový dojem je nudný. Ide o zbytočný snímok, ktorý vôbec nemusel byť. Osobne som "toto" videl v kine a musím uznať, že záverečný tanec ma prekvapil a potešil, ale inak 98 minút mi pripadalo ako večnosť... 1*,viac určite nie... 2/10 ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Mno, takže proti prvnímu dílu o fous lepší - především - hlavní kolohnát z jedničky - Troy, se předvedl sice trapně, ale naštěstí jen krátce, na samém začátku, taneční stránka byla obohacena o víc stylů a hlavně, filmy tohoto ražení jsou vždycky lepší s holkama... Ale už dost chvály, musím pamatovat na fakt, že jsem facebookovým fanouškem NESMĚJTE SE HOPERŮM. NENÍ HEZKÉ SMÁT SE CIZÍMU NEŠTĚSTÍ! :-D ()

Reklama

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Lets Dance 2 mě přivedlo k malému zamyšlení. Je opravdu na místě vyčítat tanečnímu filmu chatrnou zápletku (o příběhu se moc mluvit nedá), bezradné herce a plytké myšlenky? Zvykli jsme si omlouvat podobné nedostatky u sebehloupějších akčních filmů, ale ulepené taneční romance vzít na milost nedokážeme. Pokud mi tedy takovýto žánrový film nabídne úchvatné taneční kreace, vypilovanou choreografii a smysly přecházející tripartitu hudby, tance a obrazu, tak by nebylo příliš ohleduplné takovýto film zdupat a odhodit do propadliště dějin. V tomto ohledu mám svědomí čisté a o jeden divácký zážitek navíc. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se nedá moc hatovat, ale je to stále dost slabé. Dějově je to až moc blbé, a dance offů tu taky zrovna moc není, a když už tu nějaky je, tak není zase tak kulervoucí. Tedy až na ten poslední, který se odehrává v dešti a je i velice zajímavě nasnímany ... jo a taky hlavní aktérka je strrrrrrašná kočka ! ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

" Kubo! Normálně jsem byla v kině na filmu, kterej nemá vobdoby.. - Na kterym, prosim tě? - Na Let's Dance 2!! -Fakt?? (v duchu mi ale zní, ty vole...). Jasně, že očekávat odpověď typu: Fontána, to byla... nebo něco v podobném stylu, byla docela dost mimo hrábě, ale být filmem života snímek, kde všichni zúčastnění o sebe zakopávají a zjišťují, že země je asi fakt kulatá, je prostě divný. Ale co naplat__ Na scéně máme holku "tančím ráda, tančím vkusně", kterou vykopli z crew, protože chtěla nosit baletní sukýnku a piškoty. Mrzí jí to a proto chce vytvořit crew svojí a lepší. Potkává kluka "když spadnu obličejem k zemi, kšilt se mi zaboří do asfaltu a je nepoškozený" jenž se jí ujme a vytvoří z ní tanečnici do deště a větrného počasí. Všechno klape, až na Andienu poručnici, která nejen-že pořád opakuje větu: "Jsi matce podobná víc, než tušís.." ale hlavně nechápe, že dveře mají kliku a nechává dokořán všechno, co jde otevřít. Na scéně se ještě objeví černý žárlivec, který předvede taneční číslo, kterým se akorát ztrapní a odchází na stranu poražených a ztrapněných__ Mám svým způsobem hip-hop rád. Jenže se ještě nenašel režisér, který by mu udělal maximální poklonu k zemi. Všechno se akorát točí okolo nemožných zápletek o lásce, a tanec+ hudba jsou odtaženy do zákulisí a to je pak problém. Naštěstí ti tanečnící jsou vážně šikovní (nemohou za to, že scénář je pitomej) a svými výstupy pozvedají film na vyšší úroveň. Tzn. 1*. Ta druhá je za fakt, že jsem si po konci filmu zapnul vlastní hip-hop a tančil (osobní poznámka: pro příště si zatáhni závěs, pako!) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • V závěru filmu je možné si všimnout, že Moose (Adam G. Sevani) má v každém záběru kšilt čepice na jinou stranu. (Roland Sands)
  • JabbaWockeez, finalista americké soutěže televize MTV Randy Jackson Presents America's Best Dance Crew, se krátce objevil ve filmu, dokonce se svým poznávacím znamením, bílou maskou. (HappySmile)
  • Vítězem MTV Movie Awards v kategorii "Nejlepší polibek" se stali hlavní představitelé Briana Evigan a Robert Hoffman za líbání v dešti. (ČSFD)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama