Reklama

Reklama

Phineas & Ferb

(seriál)
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, (2007–2015), 49 h 25 min (Minutáž: 11–45 min)

Hrají:

Vincent Martella, Ashley Tisdale, Thomas Brodie-Sangster, Jeff "Swampy" Marsh, Caroline Rhea, Dan Povenmire, Dee Bradley Baker, Barry Bostwick, Tim Curry (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(222)

Poprvé na DVD uvidíte filmy Nejlínější den v životě a Léto patří nám všem, u kterých se královsky pobavíte. Je letní slunovrat, nejdelší den v roce, a Phineas a Ferb si ho chtějí ještě prodloužit, a tak se rozhodnou, že obletí celý svět, budou sledovat slunce a domů přijedou těsně před soumrakem. „To není možné,“ řekne na to Buford, ale oba neohrožení hrdinové dokáží, že opak je pravdou. A tak začíná cesta, během níž Phineas a Ferb prosviští Tokyo, Himaláje i Paříž. Ve „městě lásky“ by Candace chtěla překvapit Jeremyho, který tu je na dovolené. Dr. Doofenshmirtz zatím zajme Majora Monograma a jediný, kdo ho může zachránit, a překazit tak Doofovi zlomyslné plány, je Perry (alias Agent P.) Ve filmu Nejlínejší den v životě Candace vyděsí zpráva, že její bráchové chtějí strávit den slastným nicneděláním! Perryho navíc překvapí nový vynález doktora Doofenshmirtze. Ať už se Phineas a Ferb honí po celém světě anebo se pouze oddávají lenošení, jedno je jasné... s nimi se člověk nikdy nenudí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele pytlik... k tomuto seriálu (2)

Phineas & Ferb (2007) 

Skvělé. Nejlepší z těch pár dílů, co jsem zatím viděl, byl ten s mimozemšťanem Mípem, který přistál u Fínesů na zahradě a hledal svého tátu, co vypadal stejně jako on, akorát byl větší a s knírem, a u kterého se nakonec ukázalo, že to není jeho táta a že ten knír není knír, ale mobilní překladač z mípovštiny do angličtiny resp. do češtiny a navíc že je zlý, neboť v komůrce schovával balónek, který vypadal jako Goťákova fotka ve 3D, a který patřil Dutošvarcovi, který k němu měl velké citové pouto. A to vše probíhalo pod přísnou, ale spravedlivou kontrolou ptakopyska Perryho. Mimochodem, ptakopysk by mohl být hezký český výraz pro felaci. No nic. Akorát těch písniček by tam mohlo být míň, jsou horší jak dechovka. Dodáno po půl roce: tak dílů už jsem viděl spoustu, ale už o nich nic psát nemůžu, neboť jak praví bible, potěšení rajská se slovy vyjádřit nedají... A za to, že jsem označil písničky za dechovku, se taktéž hluboce omlouvám. Neboť tehdy jsem ještě neslyšel ty nesmrtelné songy jako Rytmus nemám, Mám v kalhotách veverky, Bau čiči bau bau, Phinedroidi ferboti. Nemluvě už vůbec o jediné skvělé hiphopové (rapové?) písničce na světě Ovládá mě ptakopysk. Taky jsem zjistil, že je bohužel trochu rozdíl mezi mnou a čakem norisem. On si v KFC objednal BigMac a dostal ho, zatímco já jsem v KFC dostal i bez objednání Hnusburgr. ()

Star Wars (2014) (S04E41) 

Člověk se parádně pobaví a navíc, i když nikdy předtím hvězdné války neviděl, pochopí v pohodě během jedné hodiny jejich děj, takže nemusí strávit tisíce a tisíce hodin čučením na originál. A to se vyplatí. Ferbovi lze doporučit, až se zase někdy bude snažit o Vanesu, aby se přidal na stranu zla, neboť to z něho udělá takového frajera, že bych se do něj zabouch i já, a to jsem heterosexuál a on nakreslenej. Za jedinou chybku filmu lze považovat neangažování Erwinga, pro kterého byl přitom námět jako dělaný, své kvality při řízení vesmírného leteckého provozu už v minulosti prokázal. ()

Reklama

Reklama