Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 215)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Dejdar byl kdysi dávno, ještě než se rozdělila Pangea, můj oblíbený herec...ale pak jsem občas na Nově zahlídnul jeho ciférník s nablblým výrazem a dlouhými pačesy a bylo zle...musel jsem se podívat na x dílů Comebacku a já přes Dejdarovo jméno udělal tlustou černou čáru. Podobně ostatní herci jsou prachmizerní, bývalá satanistka Leichtová a další. Jen Matonoha mě překvapil. Z naší seriálové tvorby se stala zdivočelá země a nekonečné seriály se znovu a znovu vrací...prostě comebackují.... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Comeback není bůhvíjaký zázrak na poli sitcomové produkce, avšak v rámci českých seriálů posledních let jde rozhodně o nadprůměr. Ne že bych se u jednotlivých dílů válel smíchy a popadal se za břicho, nicméně musím ocenit nejeden dobrý nápad. Z jednotlivých postav mě nejvíce oslovil Ozzák - alkoholik, fanoušek OO a lapač na průšvihy v jednom - a Simona - šíleně nezodpovědná matka s nekonečnou touhou ušetřit/vydělat na všem, co se dá. Na druhé straně mě nejvíce iritovaly postavy Tomáše a Saši - oba mi svým chováním přišli už moc mimo. Mám-li volnou chvíli, sáhnu čas od času po některé z epizod, ale rozhodně se nepovažuji za (skalního) fanouška. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Překvapivě to ujde. Matonoha je jako obvykle nesnesitelný a střílí po ostatních hodně slabými frky, ale Ozzák s Lexou utáhnou i ty největší scenáristické blbosti a na Kristýnu Leichtovou se nejen dobře kouká, ale občas trefí i do černého. Oproti guilty pleasure Horákovým a zoufalým Novákům slušný pokrok vpřed. ()

nash. odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud to mělo být vtipné, nebylo a Dejdar jako metalista to nezachrání... Poté co Spáčilová napsala glosu nazvanou "A pak že Češi neumí napsat sitkom"... musím s povzdechem konstatovat, že neumí, a že její hodnocení 80%, pokud nebylo královsky zaplaceno, značí, že se už zřejmě ocitla mimo hranice zdravého rozumu.. A tak zatím nejlepším tuzemským sitcomem zůstává Hospoda, zejména díky elitní herecké sestavě.. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Comeback je držák. Ani po letech se nenašel lepší český sitcom, i když po jeho úspěchu začaly růst jako houby po dešti (PanMáma, Marta a Věra, Kancl), ale žádný se dlouhodobě neprosadil. Alergii na Ozzáka však rozumím, protože svého času byl fakt všude (sportovní události, předávání cen, televizní projevy). S1: 80% S2: 70% ()

Galerie (123)

Zajímavosti (186)

  • Když ve 24. díle 1. série "Rozzvod" Ozzák (Martin Dejdar) plánuje, jak se zbaví Marcelky (Dana Batulková), propíchne papír, na kterém je vyznačena Marcelka, nožem. V dalším záběru je však papír nepoškozen. (ELBobes)
  • Marcelka (Dana Batulková) v epizodě Těžká hodina (2009) říká, že se bojí koní, konkrétně říká: „Já se těch potvor děsně bojím,“ ale v epizodě Let Mouchy (2011) je nadšená z toho, že jí Zoran (Tomáš Hanák) koupí koně a nemůže se dočkat, až na něm bude jezdit. (Korvent)
  • V epizodě Souboj titánů (2008) v čase 8:46 říká fanynka Tomiho (Monika Žáková), aby se podepsal „Jarušce“. V epizodě Mrtvý muž (2009) se opět objevuje stejná fanynka (Monika Žáková), ale už se v čase 19:13 představuje jako Libuška Krobová. Kromě toho, když si už byla u Tomiho pro podpis, určitě by pak poznala, že se jeho bratr za Tomiho nevydává. (budivoj)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama