Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// PLUS: nejvíc asi jednání a chování postav a skutečnost že je to povedený horor MÍNUS: je to jako vždy levnější, nejvíc se to projevilo na obsazení, ale to se dá pochopit./// Shrnutí: Druhého dílu se většinou obávám. Tentokrát byli ale obavy zbytečné. Motel smrti 2 dějově předchází prvnímu dílu, který by ostatně neměl kam pokračovat a dává nám nahlédnout do pozadí toho jak to celé vlastně vzniklo. A vy tomu docela uvěříte, nebo minimálně se vám to bude zdát logické. Líbilo se mi, že je tu víc postav. Na většinu z nich se dá dívat a co je ještě lepší nemáte sami chuť je za jejich hloupé chování vykastrovat. Jednoduše proto že se povětšinou chovají normálně a reálně. I když kdo ví jak by se v takové situaci člověk mohl chovat. A pokud to náhodou víte, tak vám to nezávidím. Závěr byl každopádně hodně dramatický a docela napínavý, takže s výsledkem jsem spokojený./// Celkem 73%/// ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Nemíním hodnotit tento snímek z hlediska prvního dílu. Dost by to zavádělo. V podstatě jde o děsnou volovinu, ale ke konci jsem už přímo hýkal smíchy, protože tolik nesmyslů v jedné sekvenci /jezírko nebo co to bylo/ jsem dlouho neviděl. A když na mne režisér vybafl s podivně pokroucenou koncovkou tak jsem začal tento snímek považovat skutečně za komedii. 20% za trošku gore koření, 20% za to, že jsem se tak chutě zasmál nesmyslům, které se na nás valí jeden za druhým, ale pobaví. ()

Reklama

MareT. 

všechny recenze uživatele

Pro mě byl první díl překvapení roku (trošku přeháním...) a dvojku jsem si stáhl hned, jak jsem mohl. NO co říct na prequel, který má klasický "virus" v podobě konceptu. Ve filmu totiž není důležité, CO se děje (to totiž ví všichni z prvního dílu), ale JAK se to děje. Což znamená, že před náma je jen nastavovaná kaše, což v rámci žánru mi vůbec nevadí. ALE! Tvůrci na to šli špatnou cestou, trošku zapomněli, že i když se děj odehrává před jedničkou, my už víme, o co tady kráčí a tudíž nám nemusejí vysvětlovat 40 minut, o co vlastně půjde. Ano, veškerá akce začíná po bezmála třičtvrtě hodině, což je vzhledem k stopáži, celkem odstrašující. Suma sumárum, kdyby se objevovaly více scény "jsme v úzkých", bylo by to koukatelnější a tudíž, pokud se vám jednička líbila, tak přesně ze stejných důvodu se vám dvojka líbit nebude. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Ježíš by ty dva pustil.“ „Protože ví, že kdyby ho podřízli, tak za tři dny vstane!“ Sílu prvního Motelu to nemá, navíc to má trochu blbej, nelogickej a při troše zamyšlení i dost nepochopitelnej (s ohledem na první Motel, který na toto navazuje) konec, ale dá se to, je tu pár dobrých scén, nějaké to napětí, krev, humor. Nic extra, ale vůbec nijak to neurazí. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Studio nízkorozpočtových snímků se rozhodlo natočit dvojku vcelku povedeného kinofilmu. Ale jak to udělat, aby se neopakovali. Ono realizačního prostoru tady moc není. Nakonec přišli s nápadem natočit praquel. A tak máme možnost se dozvědět, jak to vlastně všechno celé začalo. Atmosféra se jeví robustně. Soundtrack úspěšně přispívá na celkové hrůze. Jen je škoda, že to dost často zaskřípe v dialozích. Scénárista byl při psaní asi v tu chvíli nějak mimo. Celkovým vyzněním je snímek zcela jiný, což lze v podstatě pochopit. Videofilm bude vždycky odlišný než kinofilm. Přesto se nedá úplně říci, že by byl snímek nějak špatný. Svou brutalitou rozhodně nenechá napochybách a tak hororoví příznivci si určitě příjdou na své. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama