Reklama

Reklama

Eso

(pořad)
Hudební
Česko, 1994, 59 min

Účinkují:

Michael Viktořík (moderátor), Tereza Pergnerová (moderátor), Vítek Havliš (moderátor), Martin Kocián (moderátor), Aleš Lehký (moderátor), Václav Jelínek (moderátor), David Škach (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Pořád zabývající se populární hudbou, v němž každý týden uvidíte 11 videoklipů. Jejich pořadí v žebříčku můžou ovlivnit pouze diváci svým hlasováním. V každém díle také vystupuje host nebo hosté z hudební branže. (Pumiiix)

Recenze (240)

JKL odpad!

všechny recenze uživatele

Humus všech humusů futrál! Eso sledují jen velice omezení diváci, kteří stojí o to, aby do ně někdo ládoval "rádoby" hity a ještě se vydrží dívat na úplně tragického Mareše, který neřekl leta jediný fór. 11 videoklipů = ve většině případů 11 sraček, které jsou vydávány za žhavou novinku (i po třech měsících trhání uší posluchačů v rádiích). Nenene, Eso není hitparádou, ale jen pokusem "famózní" TV NOVA, jak přitáhnout masu za pačesy, aby s pěnou u pusy sledovala tento vyblitý produkt... ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Těch 5 hvězd není za dnešní Eso,které by mělo být hlavně o hudbě,ale paradoxně není,ale za dob Terezy Pergnerové,jsem nevynechal jedinný díl,a že se vysílal s ní vysílal nějakých pár pátků,Tereza byla prostě blázen,která dokázala míchat všechno včetně písniček,informacemi o hudbě i koncertech,i když,kdo ví zda-li to není tou dnešní dobou,kdy tolik nejde o hudbu ve videoklipech,ale co se v nich děje. ()

Reklama

GrooteLulu 

všechny recenze uživatele

Eso bylo každovíkendní záležitostí pro nás děti u obrazovek s Terezkou a jejími pubertálními kreacemi, kdy jsme chtěli všichni být jednou jako ona. I kluci. Nahradilo mě to Medůzu, Kinobox, Magion, Vegu, Triangel ...... prostě revoluce!!! Landa byl vyhozenej na smeťák ve vyloučené lokalitě, vyměněn za Chaozz a Love Parade na německých hudebních stanicích a byl jsem v tom....nedivím se Pergnerové ani trošku, že dopadla, jak dopadla, nebyla to pro mě však doba heroinu, spíš extází. Asi jak kde. Holt jiný kraj, jiný mrav. Stejně to všechny semlelo. Čágo, bélo, šílenci! ()

junxi91 

všechny recenze uživatele

Mě tento pořad jako mladého strašně bavil, měl jsem rád hlášky moderátorů a byla to pro mě jediná šance vidět videoklipy mých oblíbených písniček. Bohužel ty klipy strašně rádi zkracovali a to často dost nevhodným způsobem, takže jsem musel čekat na nějaký speciální díl, kde přehráli většinu videoklipu, který jsem si poté nahrál na videokazetu. Pořád mě prováděl současnou hudební scénou v dobách, kdy moderní hudba nebyla úplný odpad, plný modulovaných hlasů, disharmonie a vlezlých melodií. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Obtížně to hodnotit, přesto se pokusím. Objektivně je úroveň hodně nevalná, nicméně ve své době šlo téměř o kult. Eso znal každý, včetně mých rodičů, kteří se na to nedívali. Jako hudební pořad to nebylo nic moc, na to byly i v tehdejší televizi jiné a lepší. Přesto svým novým a tehdy neokoukaným formátem dokázalo zaujmout a podílet se na tvorbě hudební scény u nás. Jestli to bylo dobře či ne, už ovšem není předmětem tohoto hodnocení. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (12)

  • Vítka Havliše, který pořad moderoval v letech 1998 až 1999, z pořadu vyhnali samotní diváci, kteří posílaly stovky dopisů se stížnostmi na jeho drsné vtipy. (Limetka_M)
  • Eso je jedním z nejdéle vysílaných pořadů TV Nova. První jeho epizoda byla uvedena již druhý den vysílání televize. Za tu dobu se na pozici moderátora vystřídali postupně Michael Viktořík, Tereza Pergnerová, Yemi A.D., Vítek Havliš, Rebeka Partyšová, skupina Lunetic, skupina Zoombie a Leoš Mareš. (Ded@M@tes)
  • Moderátorka Tereza Pergnerová, která pořad moderovala v letech 1994 až 1998, v době největší slávy propadla heroinu. Přiznala, že profetovala až 15 miliónů korun. Kvůli drogám nafotila i porno fotografie. Ze závislosti se vyléčila. (Limetka_M)

Reklama

Reklama