Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru

(seriál)
  • USA The Penguins of Madagascar (více)
USA, (2009–2015), 31 h 22 min (Minutáž: 12–46 min)

Hudba:

Adam Berry

Hrají:

John DiMaggio, Tom McGrath, Jeff Bennett, James Patrick Stuart, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, Danny Jacobs, Nicole Sullivan, Victoria Justice (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(93)

Pro většinu lidí jsou Skipper, Kowalski, Rico a Pěšák jenom čtyři roztomilí tučňáci žijící v zoologické zahradě v Central Parku. A přesně to chtějí, aby si o nich lidé mysleli. Proč? Protože tito na pohled mírumilovní tučňáci jsou ve skutečnosti elitní bojovou jednotkou s výsadkářským výcvikem a tajnou centrálou. Jaká je jejich mise? Udržet v zoo pořádek. A jejich nepřítel? Příšerný nový soused, král Jelimán, samozvaný „všech lemurů král“. Tento vymetač večírků je v zoo nováčkem, a tak si hledá nějaké zpestření. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (159)

kukadlo123 

všechny recenze uživatele

Militantní ptactvo, tse! Asi tak nejak reagují na Pracovníka X-e, když pláca o tučňácich. Za to u mne je to druhej nejlepší seriál. Osobnosti sou trafené- i když Jelimána nemusím ale zase bez neho by to nebolo to pravé sardinkové. Vtípky a hlášky u mne na celkem dobré úrovni. A co musím zdůraznit- někdy není nad českej dabing. Slovenskej dabing tučftákú je o ničem. Zase čest výnimkám. Takovej seriál Na krok od neba má lepší slovenskej dabing ako českej. Ale o tom jinde. Většina kritizuje animaci. Já moc velkej rozdíl mezi Madagaskarem a tímhle nevidím. U vorvane ve vane ; ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

SIce původní Madagaskar mě tak moc nebavil, tak tahle série se mi líbila o něco víc. Jednu dobu jsem tento seriál sledoval a bavilo mě hlavně ty části, jak se gorily chtějí pomstít, nebo jak Jelimán dělá naschvály a ve srovnání s původním Madagaskarem to není tak moc násilné a není vůbec vulgární. Teď se už na to zas tolik nedívám. ()

Reklama

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Nejdrsnější, nelítaví ptáci opět v akci. Konečně někoho napadlo, aby Kápo, Rico, Kowalski a Pěšák dostali vlastní pořad, byť byli to nejzajímavější a nejlepší na celých Madagaskarech. Ale stejně jako měl Sherlock Holmes svého moriartiho mají pingvíni svýho blba krále Jelimána, s jeho dvěma poskoky. I se stoupajícím počtem dílů si tufny udržují vysokou laťku zábavy. Jen jedna výtka, když už teda musí pišišvoři mluvit hantecem, tak ať producenti zaplatí cestovný a dotáhnou někoho ze štatlu, Zdeňa Junák to se Zdeňou Burešem zmákne. ()

esmoke 

všechny recenze uživatele

Čtyři tahouni humoru ze série animáků Madagaskar dostávají svůj vlastní celovečerák a není to úplně zlé. Bohužel to není ani úplně strhující zábava, nejlepší vtip byl vidět v traileru (ve filmu se vůbec neobjevil). Je to úplně průměrné, ničím nepřekvapí, ale děti se pro jednou zabaví. (CZ dabing) Rozpočet : $132 miliónů, Tržby: $373,529 miliónů ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Je to sice jenom sled rutinních historek viděných v různých obměnách všude možně, občas s nějakou tou parodií a občas s nějakým opravdu vychytaným vtípkem nebo záběrem, ale pořád jsou tu Vojín, Rico, Kowalski a Velitel, a s nimi ještě král Jelimán s Mortem a Mauricem, kteří v českém dabingu fungují jako zbraň hromadného ničení;) Nemůžu si pomoct, ale tihle hoši prostě patří do červeného. 70% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V díle "Operace: Plyšová bouře" ve scéně těsně před tím, než jsou tučňáci z Jelimánem posláni zpět do zoo, je možné si všimnout, že pěšák mrknul. V závěru epizody je však uvedeno, že v zoo je plyšák, zatímco skutečný pěšák je stále v továrně. (legenda)
  • Vždy, když Skiper mluví o smrti Manfredyho a Jonesna, zmiňuje jiný způsob smrti. (legenda)

Reklama

Reklama