Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru

(seriál)
  • USA The Penguins of Madagascar (více)
USA, (2009–2015), 31 h 22 min (Minutáž: 12–46 min)

Hudba:

Adam Berry

Hrají:

John DiMaggio, Tom McGrath, Jeff Bennett, James Patrick Stuart, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, Danny Jacobs, Nicole Sullivan, Victoria Justice (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(93)

Pro většinu lidí jsou Skipper, Kowalski, Rico a Pěšák jenom čtyři roztomilí tučňáci žijící v zoologické zahradě v Central Parku. A přesně to chtějí, aby si o nich lidé mysleli. Proč? Protože tito na pohled mírumilovní tučňáci jsou ve skutečnosti elitní bojovou jednotkou s výsadkářským výcvikem a tajnou centrálou. Jaká je jejich mise? Udržet v zoo pořádek. A jejich nepřítel? Příšerný nový soused, král Jelimán, samozvaný „všech lemurů král“. Tento vymetač večírků je v zoo nováčkem, a tak si hledá nějaké zpestření. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (159)

tobias15 

všechny recenze uživatele

Za poslední sérii musím dát hvězdičku dolů, a to proto, že už mi to nepřijde tak dobré jako na začátku, už to prostě není ono, a také proto, že se dělaly změny v CZ dabingu - nechápu, proč to už nedabuje Pantůček, který Maurice daboval naprosto skvěle. Proti němu Juřička je, tedy v tomto seriálu, katastrofální. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Toto je len jeden z ďalších seriálových nadviazaní na úspešný film. V tomto prípade sa jedná hlavne o detskú verziu "tučniakovských" dobrodružstiev v newyorskej zoo. Avšak oproti filmovému spracovaniu je to naozaj slabšie nielen vizuálne, ale aj príbehovo a naozaj je to skôr niečo ako americký večerníček. Takže mňa to veľmi nemohlo osloviť. Ale pre deti to môže byť fajn, nakoľko pár vtipných scénok sa v každej časti nájde. 45 % ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavný animovaný seriál, který mají zpravidla rádi chlapci a tatínkové, maminky již daleko méně. To je na tom zajímavé, že je v tom cosi klukovského, a nebude to jen fakt, že tučňáci jsou jako malá speciální vojenská jednotka. Vychází to z Madagaskaru, ale řekl bych, že je to údernější a vtipnější. Tyhle věci obecně moc nemusím, ale tohle je vážně slušná legrace, pro mě v rámci žánru za plný počet. ()

Andy.222 

všechny recenze uživatele

Je těžké posoudit, kterého tučňáka si po shlédnutí několika (desítek?) dílů nejvíce oblíbíte. Každá má něco do sebe, agresivní Skipper bez smyslu pro humor, laskavě naivní Vojín, Kowalski který nevynalezne nic, co by nedokázalo s 50% pravděpodobností zničit svět (nebo aspoň všechno v okruhu deseti mil) či stroj na ničení s nekonečným žaludkem Ricco. Ale stejně tak jako tučňáci dostal víc prostoru na grotesky nezničitelný Mort a nově se objevil třeba Pracovník X, který dle mého názoru neměl chybu. Jinými slovy - postavy mají mnohem víc prostoru a ještě přibylo pár nových. Slabší díly tu byly, ale v kterém seriálu nejsou? ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V díle "Operace: Plyšová bouře" ve scéně těsně před tím, než jsou tučňáci z Jelimánem posláni zpět do zoo, je možné si všimnout, že pěšák mrknul. V závěru epizody je však uvedeno, že v zoo je plyšák, zatímco skutečný pěšák je stále v továrně. (legenda)
  • Vždy, když Skiper mluví o smrti Manfredyho a Jonesna, zmiňuje jiný způsob smrti. (legenda)

Reklama

Reklama